10 October 2009

aku pun tak faham dia tu jenis macam mane~ oh God! kuatkan aku untuk menghadapi semua ni~

COPY FROM CIK PP LABUH CIMI

I've got bad3 news today,,
siyes bile taw ak felt like really3 disappointed,,
nk nges pn yer gak,,
uh cimi plez tahan air mata tuh,,
cant stop thinking bout that,,
xtaw sbnrnyer that thing true or not,,
but really disappointed with both of them,,
because of the evidence,,
plez help me to keep thinking positive as usual,,
as i am alwez be no matter what happened,,
sigh~

saje je copy entry cimi tu,,
sb ape yang die rase sama yang aku rase,,
dah lame nk type entry pasal ni,,
tp kesibukan yang melampau-lampau buat aku xde mood nk type,,

bile dah ade mood ni aku nak luah je ape aku rase,,
memang aku sangat-sangat terkejut bile dapat tahu semua ni,,,
xtahu nk cakap macam mane,,
bile dapat tau je satu badan aku menggeletar,,
kaki x pijak bumi,,,
badan rasa nk tumbang,,
pelik aku ni,,
mungkin aku terlalu hormat die sbg seorang yang baik,,

tp i''m not sure either it's true or not,,
i try to think positive,,
really hope is not that i thinking,,
because i love her not as a my frend but as my family,,
aku jahil x layak nak tegur,,
pndai la nk hidup kt dunia yang dh nak KIAMAT ni,,

Graphics YA ALLAH LINDUNGILAH AKU DARI SEBARANG GODAAN SYAITAN Graphics

6 comments:

✿ Cik Cimi said...

kinda no word to say.
juz trying to forget all those stupid thing.
shuuuuhhh3.
go away from my mind.

hahahaha.
lets get laughing.

.: wan r0hayaty :. said...

cimi~
otw 2 format n reset my mind about that thing..
pretend 2 be a stupid n doesn't know anything

. ieqa . said...

mengapakah??

tape2,

live, love, laugh.
(n__n)

.: wan r0hayaty :. said...

ieqa~
nothing la dik,,
hehehehe

HAMBA ALLAH said...

NAPE NI YGGG????????????

.: wan r0hayaty :. said...

abg syg~
xde pe la syggg