25 February 2010

٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ penang mai... ~syoknye penang episod 2~

kesinambungan dari episod 1..

2ND DAY..
hari sabtu tu agak lewat kami keluar..
sebab badan terlalu letih...
1st place kiteorang pergi queensbay..
pergi ambik dear dekat situ..
lepas puas jalan-jalan dekat mall tu,main game dengan dear,
kami pun decide nak pergi tempat lain,,
ingat nak p naik bot pergi pulau jerjak..
tapi malam baru ade trip tu,,
macam dah agak lewat..so terpakse la cancel..
alik-alik kami naik feri jew..
untuk orang batak macam aku ni haruslah sangat happy okey..
nk lagi aku ni bukan jenis mabuk laut
*maybe kot.. *
keluar dari kereta.. duduk mengadap laut dengan dear..
borak-borak.. dengan tiupan angin..
wahhhh.. boleh bayangkan tak betape syoknye???
weeeeeeeeeeeeeeeee...
then bila sampai seberang.. terus balik rumah..


budak ini memang x pandai senyum



3RD DAY..
pagi tu after lunch kami gerak..
memandangkan esok tu nak balik,,
kami pun decide nak beli souvenir sikit..
kami pergi komtar... kami beli couple ring..
dear belikan aku bantal yang for me sangat2 comel..
sepanjang dekat komtar tu banyak benda terjadi..
antaranye mase nak bayar couple ring tu, dear perasan yang dia tertinggal purse dekat rumah..
OMG!! dear down!! tension.. aku gelak giler kot..
dear cakap guna duit dulu.. balik nanti bayar balik..
padahal aku tak kisah mane pun..
*entah-entah sengaja tinggal kot*
then terserempak dengan sepupu dear..
OMG again.. kantoi... gelak lagi..

after beli jeruk and souvenir..
kami 4 orang gerak pergi penang hill a.k.a bukit bendera..
ramai giler orang.. naik train tu pun rimas giler..
dapat tengok view penang..
mak ai.. cantiknye.. bataknye saya..
view petang dan view malam..
sangat cantik..
then terus balik rumah...


that pillow..
pink and red..
lappy pink tu member punye :P

"cerah" betul kami ni

with adil

jan and adil

couple of the year





dalam train nak naik penang hill











owh.. memang tak tahan nak gelak time nih..

auwww.. nyahhh



syoknye penang..
syok kew???



sila abaikan



view of penang..
i like it


4TH DAY..
last day... T__T
hari ni dear dear bawak pergi rumah..
abah masakkan untuk kami 4 orang..
almaklumla abah dear dulu chef..
wah.. teruja nak makan...
OMG!! lif rosak..
ape?? 9 tingkat?? argh!!! patah kakiku..
sangat penat.. tapi ku daki juger..

sampai rumah kami dihidangkan dengan nasi kandar..
bau pun xboleh blah.. memang lapar gile time tu..
dah la tak pernah makan nasi kandaq..
so makanlah dengan lahapnyer..
then dear tunjuk album..
pandai betul abah dia buat kek..
bertingkat-tingkat

after that gerak pergi time square..
dear pakse aku pergi jumpa adik dia..
sangat malu..
so singgah la dekat white house coffee sat..
kami just minum jew..
adik dia pun malu-malu kucing..
patutnye aku yang malu..

erm.. T__T
last place kami pergi..
ocean view...
tengok laut.. nampak jambatan pulau pinang..
ade kapal.. sangat cantik..
borak-borak dengan dear for the last time..
tahan sebak.. tak nak nangis depan dia..
6 o'clock.. hantar dear balik rumah..
sedihnyerrrr..
2 bulan lagi baru dapat jumpa..
T___T


rumah dear colour purple..
fav kot..

baju nak same jew







boleh harap budak ni



esh.. malu la kiter

no komen la sygg oi..

taken by his sister
white house coffee

game ni tipu!!!

ocean view



i love you myhippo

?????

peace from penang...

tiket balik kuantan 10.30 p.m,,
penat dah tahan.. akhirnya nangis gak..
sedihnyer.. bodoh betul..
sepanjang perjalanan dia sms and call aku sampai la kuantan..
sampai around 6 o'clock..
then terus balik hostel..
end of holiday


"check purse. dear ade bayarkan balik duit masa dia tak bawak purse tu..
sepanjang penang dear yang pegang purse.. sepanjang duduk penang,
aku just belanjakan rm 50 sahaja.. selebihnye duit dia..
erm.. sangat sedih dan terharu..
thank you so much sayang..
i gonna miss u a lot.."
u so much!!!
MyEm0.Com

12 comments:

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.err bf baru?

✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

sis intan~
erm.. yup.
sye kn jahat T__T

. ieqa . said...

seronoknye~ :D

✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

ieqa~
ajakla harith pg bercuti ek..

amie said...

miss u too dear...mmg bes tem lepak ngn syg...xpnh jemu bila ada ngn awk..miss all the moments...x sbr nk jmpa gi...kali ni gi mcm2 nk wat kat awk..kasi awk malu lpk ngn org...hahaha...love u so much dear.. :p

✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

sygg~
mis u a lot...
nk kasi malu??
amboi2....... hehehe
lov u 2,3,4

amie said...

hehehe...tgk k nanti..jerit satu ecm nak..

✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

sygg~
1 ecm ek??
wat la k..
org nk tgk je pe jd nnti

✿ Cik Cimi said...

bahagia siot.
jelez laaa~~
T______T

✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

cimi~
bajek ko x bhagia la??
blah r ko..
:P

✿ Cik Cimi said...

bahagia.
cume.
ada beza ckit.

✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

cimi~
pe ntah yg bezanye..
buncit same bncit jew,,
hahahah :P