05 March 2010

٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ manusia sekarang EGO!!! sape setuju??

MOOD :

MARAH
KECEWA
SAKIT HATI
BENGANG!!!!
MyEm0.Com

mood sedikit tak elok.. so if ada bahasa yang kurang enak di dengar..
sila maafkan aku ok.. even ini tak kene mengena dengan hidup aku..
tapi aku nak jadikan pengajaran untuk semua orang termasuk aku..

pagi tadi hang out dengan my sis..kiteorang pergi buat i.c..
untuk pengetahuan korang.. i.c aku tak pernah bertukar since 12 years old..
sadis bukan?? so alang2 sis nak pergi aku pun join la sekali..
nasib baik tak ramai orang.. sangat sekejap.. heaven betul hidup..

after that terus pergi bandar buat apa yang patut..
tak perlu la cerita kot sebab bukan itu tujuan kau tulis entry ni..
then mase otw nak balik tadi.. singgah restoran sat..
sangat malas rasenye nak masak hari ni...
bungkus jela.. esh!! pe nak jadi ni.. kata duk gatai nak kahwin??
tapi masak pun malas.. heheheheh :P

mase nak siap nak balik rumah.. tetibe aku ternampak ade something happen
dekat tepi jalan dekat dengan kedai aku beli tu..
esh.. awat pak cik tu nak penampaq budak tu?? kesian budak tu..
gila-gila merayu mintak maaf... siap cium tangan pak cik tu..
pelok pak cik tu.. erm.. pasaipa ni??

kenapa pak cik ni jadi lagu ni?? oooo.. budak tu langgar kereta dia..
la.. ingatkan apa tadi.. erm.. kenapa tak nak kompromi langsung???
adoi.. EGO betul pak cik ni.. settle la baik-baik..
suruh jela budak tu bayar.. yang p buat kecoh dekat tepi jalan tu pasaipa??
malu orang tengok.. &%^$# punya orang!!!
MyEm0.Com

p/s: untuk pemandu2,, dinasihatkan lebih berhati2,, and bile terjadi sesuatu
dekat kita, bertimbang rasalah sikit,,
mungkin one day perkara yang sama berlaku
dekat kita.. betul tak?? so,, lu pikir la sendiri!!!

8 comments:

. ieqa . said...

kejamnye pakcik tu..
sampai hati die malukn budak tu dpan org ramai..
mesti budak tu berdendam ngan pakcik tu. ishh3 manusia..

fifi-faisol said...

setuju2...
Ego2...
kembong tol...

✿ Cik Cimi said...

ouch.
begitukah.
xptot3.

riBEna said...

budak tu da minx maaf pon
pakcik tu still tampa budak tu?
aishhh
smpai gtu skali

✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

ieqa~
memg kejam
gram btol tgk,,
mnausia skrg

✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

fifi~
good!!!

✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

cimi~
xptot kn??
erm...

✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

bena~
ye bena,,
bongok pnye org tua
ops!!