03 March 2010

٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶saya karam singh hilmi melaporkan untuk new straits time..


ada ke reporter NST speaking malay??
merepek betul aku ni..

saje je buat entry ni..
nak mengenang jasa budak ni penat-penat create story..
at least ade gak yang bace..
"ok per sayang.... makwe awak ni support awak..
patot bagi upah tau..
handbag nike satu!!!"

:P

best tak jadi trainer reporter NST??
best kan?? sebab tu muke awak bertambah "putih"
ok la tu.. bile sesekali story awak dipublishkan awak patut berbangga..
macam dekat atas tu..

ala.. tinggal berape minggu je lagi awak nak habis practikal..
chill sudah..
:P
cari story best-best lagi k..
tak pun awak story pasal kiter ke..
ok x??
weeeeeeeeeee....

6 comments:

✿ Cik Cimi said...

story sal aku pn oke gak.
wahahaha.

✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

cimi~
pasal ko ngn amir??
tp crime pnye..
ko rompak bank ngn amir kn???
boleh???

amie said...

apa singh2,,,marah si sara tu kang..hahaa

✿ Cik Cimi said...

hahaha~
xla.
pecah kn klcc jew.
wahahaha.

✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

mie~
bukn die bce pn

✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

cimi~
ganas siot...
takut che