27 December 2010

saya teruja!!

salam guys~~

almost 2 months tak update blog sebab tak de mood tengok blog yang entah ape2. since dari situ dah nekad nak edit blog ni.. mcm blogger2 yang lain.. jeles i nyah! blog dioerang cantik jew.. tapi blog aku.. hampeh! gila lame aku ambik mase edit blog kan??

so ini lah hasilnya.. penat menge"search",penat meng"google", penat duk tengok tuto blogger lain.. penat mencarut-carut bila apa yang buat tak memuaskan hati.. cantik tak?? sila kata "yes" ok macam dalam iklan tu, baru ade semangat nak update blog..


old header


new header
masih letak muka pak cik nih!

see you on the next entry. banyak benda nak cerita nih!


1 comment:

✿ CikCimi said...

rase mcm da komen.
tapi komen je la lagik.

eh cantek.
tolong edit blog saye kak.
pelisss~