21 July 2011

ninie azriena 1st giveaway: kau muzik dihatiku

salam readers~

tetibe di tag oleh cikcimi bin comot, rembat je la giveaway. anyway ni 1st time aku masuk giveaway nih.. hahahahaha.. gile kesian budak keding ni kan?? untuk syarat-syarat penyertaanye boleh anda mengklik banner dibawah ni yew.. aku dah siap link bagai dah.. *ini memang antara syarat die kot*



actually aku ade 2 lagu yang aku benor-benor touching bila dengar.. for the 1st song *cakap orang puteh pulok yew*

Muhasabah Cinta by Edcoustic

Wahai... Pemilik nyawaku
Betapa lemah diriku ini
Berat ujian dariMu
Kupasrahkan semua padaMu

Tuhan... Baru ku sadar
Indah nikmat sehat itu
Tak pandai aku bersyukur
Kini kuharapkan cintaMu

Kata-kata cinta terucap indah
Mengalun berzikir di kidung doaku
Sakit yang kurasa biar jadi penawar dosaku
Butir-butir cinta air mataku
Teringat semua yang Kau beri untukku
Ampuni khilaf dan salah selama ini
Ya ilahi....
Muhasabah cintaku...

Tuhan... Kuatkan aku
Lindungiku dari putus asa
Jika ku harus mati
Pertemukan aku denganMu


actually bila dengar lagu ni, ni la perasaan aku sekarang.. and rasa tenang and paling best boleh tidur dengan cepat nye sebab aku nih insomnia..hahaha! lagu dekat blog ni sekarang sengaja tukar special for giveaway nih! ngeee :)

2nd song

All About You by McFly
*boleh tekan title dekat atas untuk dengar lagu tuh!*

It's all about you
It's all about you, baby
It's all about you
It's all about you

Yesterday, you asked me something I thought you knew.
So I told you with a smile 'It's all about you'
Then you whispered in my ear and you told me too,
Say 'If you make my life worthwhile, it's all about you'

And I would answer all you're wishes, if you asked me to.
But if you deny me one of your kisses, don't know what I'd do.
So hold me close and say three words, like you used to do.
Dancing on the kitchen tiles, it's all about you.
Yeah...


And I would answer all you're wishes, if you asked me to.
But if you deny me one of your kisses, don't know what I'd do.
So hold me close and say three words, like you used to do.
Dancing on the kitchen tiles,
Yes you make my life worthwhile,
So I told you with a smile...
It's all about you.

It's all about you
It's all about you, baby
It's all about you
It's all about you


nih lagu lame,, bila dengar lagu nih of kos ingat dekat mamu sebab die yang kasi lagu nih! and for sure so meaningful!

mangsa tag : syamimihaziqah
*aku bantai jew*

for ninie azriena
sekian dari saya :)

5 comments:

Elie Lily said...

gudluck then! :)

ninie_azriena said...

tanks sudi join ga ninie..gud luck ya !! :)

✿ cik atie said...

Elie Lily :
thanks :)

✿ cik atie said...

ninie_azriena:
welcome :)hopefully!

Cik Ceria said...

good luck ^_^

singgah sini ^_^

http://ceriagurlz.blogspot.com/2011/07/ninie-azriena-1st-giveaway-kau-muzik.html