18 October 2011

yey! kite dah boleh kahwinnnnnn

salam readers~~

hari tu kan p attend satu kursus ni.. dah la kursus tu sabtu ahad, gigih bangun pagi woi! dengan kerja bertimbun.. tapi nak jugak p kursus tuh! esh! orang lain kalau boleh tak nak kot attend kursus2 bagai nih, nak pulak weekend! tapi ni kursus best ma.. kursus kawin.. lepas kursus boleh kawin! haaaa.. kan best tuh.. sape tak nak kawin beb?

lepas tu die ade kasi contoh borang yang nak kene isi bile nak kahwin.. macam borang yang aku ade tunjuk dekat entry ni. hahahaha.. alangkah indahnye dunia kalau itu menjadi kenyataan! maap ye kepada yang percaya aku nak kahwin dah tu. saje gatai tangan nak rase macam mane isi borang kahwin. belaja pun tak habis lagi, pengantin lelaki yang sedia ade ni pun entah setuju entah tak. memandai je aku isi borang tuh! *gelak-gelak bace yang komen tuh ! 

actually kursus nih dianjurkan kelab perkim dekat kampus aku tuh, 1 hari setengah jew. korang duduk, makan termasuk sekali, gelak-gelak, then sedar-sedar dah boleh kahwin sebab dah ade sijil. haa.. syok kan? aku pun dah pernah cakap dekat ayah, kalau ade buat dekat kampus, nak join, ayah pun kasi green light, biar la tak tahu bile nak kawin pun, tapi get ready jew.

1st day
muke ceria je...
pergi dengan roomate 


2nd day..
pakai wedges ni, ketara benor beza ketinggiannnye kan?



aku suggest dekat korang-korang yang rase nak kawin dalam mase terdekat nih, better p kursus tahun ni, sebab kan, dengar-dengar tahun depan dieorang nak tukar modul, maybe more than 2 days, and paling best korang kene bermalam, sebab ade qiamualai.. tapi korang-korang semua alim-alim kan? nak dapat pahala lebih, boleh la p tahun depan.. hahahahaha !

7 comments:

BENA said...

errrrrrrrrrrrrrr ! esok jugak pergi daftar kursus kawen . hahahaha :)

✿ cik atie said...

bena~
lagi cept lgi bagus!

BENA said...

ambpi atie. ayat cam tak sabo semacam. hahaha ;)


cop! kite rndu nak belajar laaaa . huhuhu ;)

Elie Lily said...

elie dah takleh pikir pasal kawen skrg..baru lepas kena tinggal!hehe

✿ cik atie said...

bena~ of kos la syg oi!

✿ cik atie said...

elie lily~
i know that dear..
be strong!

cikcimi said...

jap aku nak anta rombongan meminang dekat rumah masing masing.