14 December 2011

Cherating for 1 week

salam readers~~

kekangan masa yang terlampau gile weh, ade je mase sikit-sikit nak update blog tapi macam tak de cerita yang nak diceritakan.. omaigod! sekarang tengah mengalami proses percutian sem yang agak membosankan.. ! duduk rumah jew awal-awal cuti nih, nasib la same dengan musim cuti sekolah, tak de la bosan sangat. then hari tuh kebetulan abang call, ajak pergi cherating, dalam kuantan jew ! tapi nak buang masa punye pasal, on je la.. bukan pergi berjalan-jalan tapi die kene handle 1 kursus dekat sana.


1st night dekat sanctuary beach resort
tempat die boleh la..
tapi macam tak de orang
tapi tak pe sebab semua free..
dari makan sampai la hotel sebab nanti kan boleh claim..!

memandangkan datang atas dasar kerja, so kami yang tak de kerja nih, lepak-lepak dekat bilik, mandi kolam, jalan-jalan dekat pantai..




semalaman dekat sanctuary, pindah plak holiday villa sebab abang aku kene handle kursus dekat situ pulak.. alahai! berpindah randah macam pe je.. tapi takpe sebab free and bilik die pun owesome woooo! 

holiday villa !

haaa.. ni bilik share dengan my niece

sibuk je yang belakang tuh!

lil brother and sister

 
and the same time kebetulan on 5 and 6 Dec, birthday my brother and his son, izwan hazri.


 

2 malam dekat holiday villa pindah balik sanctuary. ha! gila kan? so maknanya ade 3 kursus yang abang aku kene handle dekat cherating nih! lepas tuh terus die mintak cuti 2 minggu.. hahaha !

 
before balik singgah pantai balok dulu. tak de orang pun. so boleh main dengan senang hati nyew..  

 
 




actually entry bergambar je nih! and now, ada dekat bangi as a babysitter! ade gaji tau! sebab bibik abang aku balik indon cuti sebulan ! omaigod !

7 comments:

Elie Lily said...

woah! bestnyaa holiday! lama tak g!

konde said...

hmmm senangnya holiday :)

Info Event For Blogger: Percuma Samsung Galaxy Ace & RM1000, it's very easy to get, let's come and get it --> http://www.streetdirectory.com.my/streetdirectorymalaysia/

cikcimi said...

bestnye cuti.

✿ cik atie said...

elie:
padahal baru p singapore kan ?

✿ cik atie said...

cimi :
bile lagi nak p cuti dengan aku nih !

BENA said...

pehhhhhhhh jadi bibik . best tu ! yang penting gaji tuuu gaji !!! hahahaha~

✿ cik atie said...

not bibik ! babysitter
xreti ckp indon, xleh jdi bibik!
hahahaha... gaji pnting beb !