21 December 2009

٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ tak tahu nal letak title ape but i'm so so so so so so sad....~ entry bosan~



mood sangat down sekarang..
giler down..
langsung xde semangat..
kadang-kadang nak makan nasi pun xde selera..
xtau nak mengadu kat sape..
so better luah je kat sini..
korang nak meluat ke not my business..

almost 3 days.. still the same..
kenape awak buat saye macam ni??
suffer awak tau x??
i know we just fren but as my fren saye xsuke gaduh..
x suke masam muke..
saye tau saye salah..
but susah sangat ke nak terima maaf saye..
saye bukan sengaja...

atau memang perangai lelaki macam ni??
dah bosan kawan dieorang akan tinggal jew??
pergh.. memang x patot r kan..
setakat saye kenal awak.. i know awak appriciate kawan2 awak..
tapi xkan la sebab ONE WORD kite nak macam ni..
penat r nangis awak tau x..

atau awak memang dah xnak kawan dengan saye??
saye ni kuat merajok..
suke cari gadoh dengan awak..
( tapi awak cakap awak suke gaduh dengan saye kan??)
suke ganggu awak..

tolongla jangan macam ni..
dah banyak mesej saye hantar..
1 pun xdapat nak lembutkan hati awak..
call?? masih xde kekuatan untuk bercakap dengan awk..
lagipun awak tengah enjoy sekarang..
not the good time maybe..
xnak spoil kan fun day awak..
tapi saye memang x faham kenape awak mara sangat sampai macam ni..
pelik and sangan pelik

saye rindu awak panggil sye buncit even saye slim =)
saye rindu awak panggil saye sengal
saye rindu nak gadoh dengan awak
saye rindu awak buat saye emo
saye rindu nak dengar awak marah saye sebab saye suke tengok awak marah
even awak pernah cakap saye lebih happy dengan bf saye berbanding awak yang suke buat saye marah,emo and menangis tapi saye x kisah sebab masing2 ade kelebihanye..
my bf ade kelebihannye yang buat saye fall in love dengan die..
awak ade kelebihannya yang buat saye suke berkawan dengan awk..
awak ni fun and kelakar sebab 2 saye selalu gelak

tapi tu dulu..
nasi dah jadi bubur pun..
kalau lah mase dapat pusing balik, saye nak tarik kate2 saye pada awak tu..
ape boleh buat,, kite x boleh nak pakse orang berkawan dengan kite..
kite x boleh nak pakse orang maafkan kite..
saye tahu awak xtahu saye tulis pasal awak dekat sini
ape la sangat blog ni untuk awak bukak dan tengok kan??
tapi kalaulah awak bace ape yang saye tulis ni fahamla awak kan??
awak yang memulakan persahabatan ni dan awak yang mengakhirinya..
terima kasih sangat2

saye cuma nak cakap..
as my fren saya sayang awk sangat2
awak kawan saya dunia and akhirat..
sekali berkawan tetap berkawan
saye dah hilang kawan yang buat gelak selalu..
i will miss you..

plez stop my tears..
die xpeduli pasal ko pun..
kenapa ko nak menangis giler2
xpayah la nak terhegeh2 pada orang yang dah x nak kawan dengan ko ok!!

be strong gurl!!

like u said
"dont disturb u anymore"


am i willing to do this??
entah la..

16 comments:

my heart said...
This comment has been removed by a blog administrator.
cR7 said...

krne dia u ngs
krne dia u mental
krne dia u mrajok
' ' u x slera mkn
ibrt hdp u x lgkp tnpe die

ptt ke u jd g2 dsbbkn hny kwn u???

plu ke u mratapi sme 2?

✿ wanr0hayaty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

u gedik
i'm sory
he just my fren

riBEna said...

awat plak la ni?
huuu~

✿ wanr0hayaty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

ribena~
lost!!!

m!S$ sImpLe.. said...

oit..
ni semua sal hilmi..
knp weh??

✿ Cik Cimi said...

oi budak.
pe cer??
pe yg telah tjd??
perang ka??
gado ka??
pe ka??

cik eykameow :) said...

OMG!. bnde nie sme jadi kat eyka 2 hari lepas. but now everythin back to normal. em. pesanan

"jgn give up utk say sorry kat dye k?"

wlupun bukan skrg dye reply msg tu blk..msty 1day aty dye tgrak gak nk ckp..

"i forgive u."

trust me :)

hmmm lg1..jgn biase kan dok tgk msg dye yg lme2..bz kn diri k?? jgn dok sorg2.. GUD LUCK!!

✿ wanr0hayaty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

jan~
enth la jan,,
nk touching ngn aku

✿ wanr0hayaty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

cik cimi~
t la aku cter,,
time kite date ye sygg

✿ wanr0hayaty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

eyka comel~
enth la eyka,,,
pnt kot nagis,,
huhuhu,,
nway thanks tau,,

✿ wanr0hayaty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

eyka comel~
enth la eyka,,,
pnt kot nagis,,
huhuhu,,
nway thanks tau,,

marshmellow_iMe said...

im back !
do u miz me?? klu x aku blah..
he2.pnat r dok ruma,kems ruma,basoh bju,washed e dishes,bershkn reban hmster,feeding e fishes,watchg tvee,mandi,potong kuku,pakai bju,masak,makan,n etc.
but u knw wut???
da only thng ak x pnat is
missing u gurls.T__T
ni pesal ni dgn emy ni.
dtg bulan agaknye.
lame2 oke la tu dun wori.
ak mls nk ulg2,ko igt balik mcg ak bg ritu ye.
cry me a river~~haha

✿ wanr0hayaty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

sara sengal~
huhuhu,,penat ek??
adat r duduk rmah,,
hahaha,,
mis u 2 dear,, really mis korg,,
dh ok la sara oi,,
die 2 memg kuat touching skrg,,
hahaha

A_MiE said...

not willing to hurt u again le buncit....dulu lain...srng lain ek...hahaha

✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

mie~
hopefully,,
memg skrg len :P