03 January 2010

٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ jutaan maaf untuk semua~



jutaan maaf untuk semua
untuk kamoo,, die,, best fren and my kroni senget,,
maaf sebab ada kawan yang macam ni,,
kawan yang pentingkan diri,,
yang hanya pentingkan perasaan sendiri,,

untuk kamoo yang i pernah cinta,,
maafkan i,,
i x expect benda ni akan berlaku,,
i x mintak benda ni jadi,,
i tak mintak semua ni,,
kalau boleh i nak kembali macam dulu,,
macam yang pernah u kenal dulu,,
i tau u merana,,
merana sebab orang tak guna macam i ni,,
tapi i tak sanggup buat u lebih derita,,
i tak sanggup hipokrit dengan u lagi,,
i tau senang je i mintak maaf,,
yang menanggungnye u,,
tapi i tak tau nak buat ape,,
i buntu,,
i rase tak gune langsung,,
mungkin pelacur lagi bermaruah dari i ni..
i mintak maaf..
i always ade untuk u..
macam u cakap we are bestfren..

untuk awak yang jauh..
orang mintak maaf sebab buat awak menunggu,,
buat awak terus menunggu perempuan yang tak guna ni,,
sebab orang masih ragu dengan diri sendiri,,
masih ragu untuk buat keputusan,,
biarlah mase yang tentukan semua ni..

untuk my besties...
korang mesti malu ade kawan macam aku kan??
selfish,, sakitkn hati orang,, buat hidup orang lain merana,,
aku mintak maaf sangat,,
serius aku cakap aku malu nak berdepan dengan korang,,
tapi ni jalan yang aku pilih,,
aku kene la hadapi,, dah tak boleh nak patah balik,,
aku tak kisah korang nak pandang serong dekat aku,,
aku dah tak mampu nak simpan semua ni,,
aku cuba jauhkan tapi makin lame makin kuat dalam diri ni..
aku malu sangat dengan korang,,
malu sangat2..

saya menulis entry ni bukan mintak simpati,,
tapi sini jela tempat saye luah pe saye rase,,
saye dah penat menangis..
penat sangat2 dah..
24 jam asyik fikirkan masalah ni..
bile la nak berakhir..
ALLAH je yang tau

JUTAAN MAAF UNTUK SEMUA....
i'm craying

10 comments:

. ieqa . said...

akak, nape nih?
jangan laa sedih² awal tahun baru nih.
one more, jangan bandingkan diri dengan pelacur tau sebab akak masih bersih kn.. kn kn?

just be strong yea! senyummmm :)

✿ wanr0hayaty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

ieqa~
x sedih la,, tension jew,,
esh ieqa ni,,
mstila bersih, suci murni lagi,,,
hahahaha,,
i try 2 be strong
thanks dear =)

m!S$ sImpLe.. said...

wei knape???
angin x
ribut x
hujan x
ko pesal/?????
aku benci law aku xtahu crite!!!

✿ Cik Cimi said...

oke.
look!
i plak nak komen nih.
sile bersedia.

kamoo = wawan kn??
myb prsn tuh da pudar.
siyes i cm xcye jew.
sbb korg lame kn.
sbb u ckp....
then i xley ckp pe la.
that ur feeling.
xkn i nk pkse3 u.
wan pn xpkse u, i guess la.
pe3 pn u pkir yg tbaek.

awak = emi kew??
[i xpasty lak]
wut do u mean "wat awak mnunggu"??
dy mtk kat u kew?
or else?
i cme nk u pkr baek3.
coz i tkot tuh cme prsn syg sbgai kwn,teman,sahabat.
cam zal dl...
tp i xnk pkse or push or wuteva kat u.

my besties = me,jan,sara rite??
yunk...
u da besar kn.
diz year u da 20 tahun.
i nk nsht u tp,
i pn xdwase mn pn.
cm bdk3 gak.
kdg3 u ag mature dr i.
but i taw pe pn yg u buat.
i harap ia trbaek buat u.
pe3 pn pilihan u.
i akan support.
u jgn la trase dgn entri tuh.
i xde nk perli u or spe3 pn.
tp i curious jew.
dats y i taip tuh.
1day u akan blajar dr pgalaman.
so,stop ur tears.
be strong gurl.
coz we alwez bside u.

✿ wanr0hayaty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

jan syggg~
bukn setakat ribut,,
dh nak tsunami dh pn,,
ahaha,,
sbr la syg,, once day u akn tau jugak ok

✿ wanr0hayaty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

cimi sygg~
sye bersedia selalu :P

kamoo= wawan
enth la kak,,
aku pn xtau pe yg dh jdi ngn aku
mybe dh pudar,,
enth la

awk = emy
memg die minx lepas aku bg tau semuanye pd die,
aku bg tau sb aku dh xmmpu than
enth la kak
sbb 2 aku perlukan mse
still rgu dgn dri sndri
dlu ngn zal sb wan abaikn aku
he care me a lot
now emy i dont know
even wan care me n really care,,


kroni senget = korg la
sory ye kak
i already 21 not 20 anymore
hehehe,,
erm,, i know,,
memg i g matured dr ko,,
hahahaha
thanks 4 supporting
thans cz always beside me,,
now,, i prefer 2 be single

✿ Cik Cimi said...

ouch.
i lupe lar u da 21st.
owh shit.

m!S$ sImpLe.. said...

prefer to b single???
yeay!!!

yati + jan =single...

kakakakkaka

✿ wanr0hayaty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

cimi~
ha,, tau pun!!
21 ok,, esh,, kami sebaye ngn b kamoo
mstu umo b pn lupe ni,, report kt b :P

✿ wanr0hayaty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

jan sygg~
hahaha,
suke ko ek,,
single but not available,,
nanti ade org jeles,,
ahahaha
(evil)