11 January 2010

٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ kami anak mara,,,,,

title tak boleh blah kan?? anak mara la sangat
padahal nak bagitau jew sekarang aku dah start new sem
super senior ok!! sem 6
tapi aku xpernah hirau pun budak2 junior ni,,
macam2 perasaan bile nak start new sem ni
takut+sedih+happy=giler

takut sebab nak dapat result sem lepas
sedih sebab someone dah xde dekat kolej tu =(
happy sebab dapat jumpe my kroni senget =)
so biler campur semua perasaan tu jadila giler
MyEm0.Com

merepek je kan aku ni,,
so far after dapat result ok la mood ni,,
ade meningkat sedikit dari sem lepas,,
anyway aku nak ucap congrat to my kroni senget,
sara,cimi and jan sebab result korang yang gempak2 tu ok!!
and also congrat untuk my dear sebab result yang sangat2 membanggakan,,
i'm very happy k dear,,
and sangat2 rindukan kamoo,,
bile nak datang kuantan??
MyEm0.Com

so new sem,,
new year,,
new azam,,
all new,,

sem ni macam sem2 yang lepas gak,,
5 subjects
wireless LAN
WAN technologies
amal islamic
interprenuership(x reti eja lar,hehehe)

name pun dah last sem,,
so banyaklah final project yang kene buat nanti,,
so bakal jadi orang giler la nanti,,
kalau xpercaye tunggu la nanti ok,,

2 jew mau update,,
pada kamoo yang jauh,,
saye tidak sabar untuk tunggu 2 minggu lagi,,
miss u dear
MyEm0.Com

8 comments:

✿ Cik Cimi said...

miss u too huney!!!
hahahaha~

✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

cimi~
miz u 2 dear,,, hehehehe

marshmellow said...

miz i jgk x??
ngeh3..

✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

sara~
rndu nk tdow sebelah kaw jew,,
ahahaha :P

A_MiE said...

dear tu dear awk ke dear?

A_MiE said...

by the time org dtg...nk tgk janggut awk dh sma pnjg ngn mie...kalo x,xnk jmpa..hahaha

✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

mie~
dear org la,,
gedik ek

✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

mie~
xnk jmpe?? xpe2,,
org bli jnggut plsu ek sygg?? :p