28 January 2010

٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ko memang &*^#%@3

AMARAN : UNTUK BACAAN 18 TAHUN KE ATAS SAHAJA
KERANA MENGANDUNGI UNSUR-UNSUR GANAS DAN MENCARUT!!

ko memang %^&$#@9*& la..
aku pun tak tahu asal ko benci sangat aku..
ape salah aku weh??
tak kan sebab muka aku yang macam tak suka awek ko tu sampai ko benci aku???
adoi... berubah giler ko dowh lepas ade dia..
tau la cun..
tau la cantik..
tau la pandai..
perfect!!!
sedar diri beb..

ko jangan fikir ko dah cukup hebat ek..
dah tak pandang orang-orang yang bongok macam aku ni..
blah r weh..
sape yang ade dengan ko mase ko down dulu??
bestfren la sangat..
pergi mampus dengan bestfren ko tu..

suke2 hati ko je nak judge orang kan??
dah la weh...
aku rase aku pun tak perlukan kawan macam ko..
sangat2 tak perlukan..
ko mampus pun ok kot..
ops!! sorry..

aku just doakan ko hapy je la ek..
moga ko bahagia dengan awek ko tu...
aku jealous??
ops!! memang xla..
aku bahagia kot sekarang..
bahagia sangat-sangat..
bahagia dengan dia...

SEKIAN TERIMA KASIH

15 comments:

✿ Cik Cimi said...

afzal la tuh.
gado la tuh.
ish3.
mcm3 la korg nih.
bia je la zal tuh.

::FAIZ FARISH:: said...

Ko marah sapa ni.... Aku under 18, so aku takyah baca la ye,,,,,,hehe

✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

cimi~
memang x la...

✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

faiz~
hahaha..
tapi ko dh bce kn??
hahaha
sengal

kyoO~rEz@ said...

uit ape kes ni ??sabor jela..nanti aq balik kuantan,aq blasah budak tuh..hu3 ^^

✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

yo~
waaaaaaa..
cyg ko lebih la..
hehehhe

riBEna said...

mak aiii..
garang jgk ye cik ati kte ni
hehehehe~

✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

bena~
kdg2 garang xsalah kn??
hehhe :P

applemasam said...

people change yati..huhuh..
aku pun f*** ngn org cmtuh! huhh!

✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

tyka~
tol 2..
bnci2...
xnk ambik tau dh

Anonymous said...

sangat menarik, terima kasih

Anonymous said...

erm...nk tomen ckit
aku bahagia KOT sekarang
can i know y must ade 'kot'???\
x bhgia ke????

amie said...

Nak mencelah pun agak2 ar....xphm bahasa melayu ke?????...KOT2 la ko nak tahu...kami bahagia sgt2.....terima kasih kerana bertanya ek..

Anonymous said...

AMIE: kuang hajaq tol mulut hang na..kpd rohayaty,hang ajaq ckit amie ni ape itu ADAB ye..kalo muke hang encem tp mulut same mcm kaki xgne gak doe..rohayaty..len kali hang jgn dok tlis KOT..sbb KOT tu mnunjukkan xda keyakinan..

saya doakan hang pa 2 org bahagia la na..but watch ur language..

blaja tggi2 tp mulut mcm kki apa gna

amie said...

blajaq tinggi rendah pun tahu mulut tu mulut tu, kaki tu kaki k...kita ni kena beradab bila org tu beradab ngn kita je..so aku tahu nk jaga adab aku..xoyh suroh org len ajar...nyway,thankz sbb doa kami bahagia...sori kalo sblm ni terkasar bahasa or apa2...msg2 ada mslh msg2..So,demi rohayaty...Aku nk ucap terima kasih...n sori..