22 February 2010

٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ penang mai... ~syoknye penang episod 1~


sungguh lembap diriku ini untuk mengupdate pasal vacation ke penang..
bukan ape.. sebab terlalu busy la sampai tak ade mase nak update blog..
12hb feb ~ 15hb feb...
vacation to penang pulau mutiara..
actually aku tak pernah pergi penang pun..
kesian kan??
sebab tula biler my besh fren ajak aku p penang aku terus setuju..
tapi kene gak mintak permition dengan big bos dulu a.k.a my daddy..
so bile diberi green light..
mahu loncat-loncat rasenyer..

almaklumla..
planning last minit..
tiket to penang pun already sold out..
memang rase tension jugak mase tu..
tapi kiteorang ambik tiket from kuantan to k.l
and dari k.l direct to penang..
makan kos and sangat-sangat penat..

tapi bile tersayang ade dekat sebelah..
tak de la rase sangat.. :P

OPS!!!! IKLAN SAT!!!!

yang tersayang sanggup turun dari penang to kuantan..
semata-mata nak teman aku dalam bus..
sangat terharu..
love you so much la...

OK.. SAMBUNG CITER BALIK...

sampai pudu around pukul 9 lebih..
tiket ke penang 11pm..
so ade mase untuk kami rest sikit..

tapi bus plak delay sampai 1 jam lebih..
perghhhhhh.. mase tu tuhan je tahu betapa tension and penatnye..
sebab kami ambik tiket tambahan..
free seat plak tu..
maknanye kami kene berebut kalau nak duduk sekali..
wahh.. serius aku tak pernah lalui benda ni..
nak lagi dengan keadaan dekat pudu..
serius aku x boleh hidup..

pukul 12 lebih baru gerak dari pudu to penang..
Alhamdulillah dengan semangat 2 orang anak jantan ni dapat gak kami duduk sekali..
kate je penat tapi tak tidur pun dalam bus..
sampai penang around 6am..
tumpang rumah kawan and tidur sat and siap sedia untuk berjalan pagi tu...

to be continued.....



pudu..


muke ceria je tapi penat giler..
my new boyfee..
jangan di tanye kenape die boyfee saya sekarang..
tutup citer lame..
bukak buku baru..
saya kan "syaitan"

besh fren "jannah" and her boyfee "adil"

6 comments:

✿ Cik Cimi said...

bestnyer vacation.
kite xde vacation pun.
sob3~

✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

cimi~
eh.. ade kot
vacation rumah mntua..
ok per 2...

amie said...

eleh..dia pun gi umah mentua kan...siap dpt adiah papadom bwk balik umah..huhuhu

✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

mie~
ala.. 2 awk yg kasi..
bukan abah yg kasi

amie said...

abah yang beli la nget...org dok umah lpak ngn awk je kan..huhuhu

✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

mie~
yela..tp bukn abah yg suruh bwk blik..
awk yg suruh