03 February 2010

٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ saya sangat teringin okey.. tak tipu

saya sangat teringin ok..
tak banyak pun
ni je saya nak..
baca dengan teliti ok..

memandangkan handbag dah buruk..
rase nak beli handbag baru...
nak yang ini...


credit to al-ikhsan

memandangkan tengah addicted dengan colour purple sekarang..
rase nak kasut ini...

crocs malindi plum
boleh pakai mase dating nanti..

memandangkan handfone dah nak rosak..
certain keypad pun dah tak boleh tekan...
time call pun tak berape dengar..
so rase nak yang ini..

sony ericsson w705i

memandangkan awak fanatik m.u
saya rase nak bagi awak ni..

baju m.u
warna fav awak kan??
cantik...

tu jew saya nak buat masa ni..
tapi saya tahu saya takkan dapat..
sebab saya tengah mengambil langkah berjimat sekrang ni..
waaaaaaa.. gile bagus ini budak..
ade yang nak derma duit kat saya tak??
dapat pahala tau sedekah dekat anak yatim :P

6 comments:

riBEna said...

hehehhe
ske kaler pepel lak ek?
bagus3!!
bena pon ske kasut yg cik aty tunjuk tu
cantek3!!!
beli kat bena satu ok!
heeee~

✿ Cik Cimi said...

hahaha.
giler.
law aku anak tan sri.
aku da tolong belikan da.

A_MiE said...

hurm....cik...sori ar org x mampu...skang ni org kerja wat news utk paper org...nanti kalo org dh ada paper sndiri..org belikan k...hahaha

✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

bena~
dh lame suke..
tp skrg bru terover suke lak..
hehehehe..
suke ek??
t org blikn ek..
gune duit bena.
:P

✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

cimi~
ala..
tan sri abdul sukor kot..
blikn ek..
4 my bday...:P

✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

syg~
gedik..
ble ntah nk ade paper sndri..
gedikkkkkk..
kalau cm 2,,
smpai biler la org x dpt kn??
tp org xnk sushkn awk la..
bju 2 untuk awk tau