28 March 2010

3 in 1.... ~er..maafkan saya~

finally.. cik ati sudah kembali rajin untuk menaip entry..
bukan malas tapi tak rajin jew..
actually saya busy jew..
sangat2 busy ok..
sangat tak de mood untuk update blog..

so untuk sekian kalinye.. nak cerita 3 in 1..
3 cerita dalam 1 entry..
banyak lagi sebenarnya nak cerita tapi cukuplah cerita yang penting2 jew..
saya bukanlah blogger yang famous untuk orang lain bace cerita saya..
ni pun belom tentu ade orang bace..
"cis,, ayat nak touching"

ape pun tetap nak type gak..

15 march 2010

WIPEOUT

korang tau ke pe 2 wipeout??
ala.. yang selalu ade dekat channel AXN tu..
~thingking.. not sure pe yg aku cakap ni betul ke tak~
kami 1 bilik join wipeout ni sempena english week..
asyik duduk dalam bilik je petang2..
tak salah sekali sekala keluarkan peluh..

even penat, kotor and rasa nak marah..
overall sangat fun ok..
even kami kalah..
huwahuwahuwahuwa..
sila gelak untuk diri sendiri..


selekehnye la..
awek sape la ni

denda nyanyi lagu mara smbil angkt kerusi





ha.. cik cimi ni la gi teruk
kene merangkak kot


16 march 2010

JUALAN FOR ASSIGNMENT ENTERPRENUERSHIP ( betul ke ejaan ni??)

untuk projek ETR,,
just jual rojak jew..
dalam hati takut gak x laku..
tapi Alhamdulillah.. laku kot..
sambutan yang boleh tahan menggalakkan..
cume x biase dengan situasi jual beli ni..

even dekat sekolah dulu pernah buat tapi dah lame x buat rase kekok plak..
shy2 cat gitu..
~gedik kau kan??~

tapi agak memenatkan dan sakit tangan nak kupas buah2 tu..
~macam tak biase buat kerja rumah je kan??~
~manja je lebih~


sadisnye muka ko ati oi

muka macam ni baru la laku jualan

crew2 rojak



thanks to my sister sebab banyak tolong..
hehehe.. sayang jugak dekat adik die ni..



22 march-26 march 2010

IT WEEK

owh.. damn tired!!
sangat penat bila terlibat dengan IT week ni..
banyak benda nak hendle..
nak siapkan request..
penat ok..

tapi sangat fun..
nak lagi ni last sem..
haruslah kene semangat..
macam2 aktiviti ada..

type shark
cake mania
code hunt
sukaneka
badminton
dota
and macam2 lagi

Alhamdulillah semua berjalan dengan lancar..
thanks to all yang support IT WEEK..


masing2 busy



muka budak2 kan??



sukaneka...


6 comments:

a d r e y n i e e l i s y a said...

wah..
banyaknya aktiviti...

yala..
dpt gak release tensen kan...
enjoy!!!

mst best kan..

✿ Cik Cimi said...

er skali bnyk entri.
hiks~

✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

adreynieelisya~
fuh.. sush nk eja nama
bnyk sgt ok..
2 pn half je cite..
release tnsion la jugak..
but best!!

✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

cimi~
2 version malas syg oi

FAR AWAY said...

amboi...
garangnye cik ati..
wipe out tu just 4 fun..
oh ye..
something that i think u should know..
ur group dapat full marks utk synonyms tu..
hebat!

✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

far~
xgarang la..sje je nk wt gempk kt blog ni..
sgt fun ok..
really?? hebat!!
he3