29 March 2010

٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ mamak mai kuantan la

last weekend punye story
sangat happy
sangat gumbira..
1st dia cakap x dapat datang sebab banyak kerja..
tapi at the end die suruh belikan tiket dari kuantn ke penang..
owh.. sangat happy ok..

dah sebulan tak jumpa..
name pun long distance relationship..

1st day jumpe asyik hujan jew,,
rase macam tension sebab jauh2 die datang just jalan2 dekat mall jew,,
plan awal nak pergi wetworld..

tapi my fren cakap try je usha dulu,,
tapi bile pergi ramai plak yang mandi..
hujan pn renyai2 jew..
alang2 dah smpai mandi la terus..
semuanye mamu mie yang tanggung..
thanks my dear

OH MY PRADA!!
sangat happy ok...
kiteorang start mandi pkul 1 until 4 petang
mahu x kecut 1 badan..
ops!! :P

tak dapat nak snap pic mase mandi..
sebab takut hp basah..
so dapat snap before mandi and after mandi jew..


baru jew jumpa



coco beach..
sangat best & sangat dalam

yang ni scary ok..

main ni aku kalah..
rase nak melambung jew

putih itu suci





bangla vs singh

with tyka

lets happy!!



WTF

where's me??



after mandi gerak pergi KP..
lapar kot..
nak makan dekat sana mahal sangat..
then terus gerak balik...


eeeeeeeeee... pengotor



esok tu just keluar jalan2 dekat mall jew..
shoping..
makan2
karaoke..

then before pukul 7 dah kene balik..
erm.. sedih..
dia balik penang bas pukul 9 malam..
lagi sebulan kita jumpa ok sayang...


karaoke time

time to go back

THANKS A LOT SAYANG

5 comments:

✿ Cik Cimi said...

bahagianyer~
jelez3.

✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

cimi~ gedik kau!!!

A_MiE said...

cimi pun bhagia gak kan..gaduh kdg2 normal le..gaduh tnda syg..huhuhu..tol x cyg???

✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

syg~
btol.. gaduh tnda syg.. tp mcm perli kiter jew...
:P

A_MiE said...

tol le..dr dulu pai skng kita cmni kan syg...tp the end of the day..kita still akn happy..and org jatuh cinta kt awk spt biasa..wekzz