27 May 2010

fr0m penang with ❤


22 MAY 2010
DEAR..
thanks for coming..
thanks for the day i'm with you..
thanks for make me smile for the whole day..
u are so precious for me..
u are my property..

sedikit bengang pagi sabtu tu..
yela.. sayang dah sampai kuantan since 5.30am lagi..
tapi b tak dapat keluar awal pagi sebab achik nak gune kereta..
then after acik balik,, still tak boleh keluar lagi sebab nak beli barang untuk birthday party keesokan tu..
b tau sayang agak terasa tapi b tak mampu nak buat ape2..
then after that baru dapat keluar tu pun dah pukul 3 petang..
bila jumpa dah hampir pukul 4 petang..
planning nak main bowling semua terpakse cancel..
just sempat tengok wayang jew..
cerita shrek..

after that kite pergi karaoke..
walaupun suara tak sedap..
kita bantai jew..
huhu.. sangat fun mase tu..
dengan melayan kerenah si sara tu..

plan malam tu nak pergi makan seafood..
tapi terpaksa batalkan jugak sebab dah tak sempat..
after solat maghrib terus pergi cari kek for birthday party esok tu..
then pergi makan dekat merdeka station..
~nama nak classje kn??~

tengah makan acik dah call sebab suruh balik..
serius b dah xde selera mase tu..
rase nak balik terus jew..
makan pun tak habis..
erm.. sorry sayang..

then terus hantar sayang balik hotel..
thanks for kiss dekat kepala tu..
b sangat2 happy hari tu even sekejap je dapat spent time dengan sayang..
tapi tak pe.. esok sayang nak jumpa bakal mertua..
sila jangan berdebar yer...




muka semangat nak jumpe bf
yang dah sebulan tak jump :(

time to karoake

sorry.. b lagi cerah kot.. :P

saranjit singh

perut buncit memang sedap baring :P



13 comments:

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.ciom dkt dahi??? @.@!

✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

kepala la sis..
kt tdung.. hu3..
pk len ka??

✿ Cik Cimi said...

kakakaka.
b?
sayang?
da tukar pgln la weh.
hahahaha.
ak nk glak guling3 nih.

eh,comel la tudg.
hdiah bday yer?
sape bg ea?
lalala~

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.eleh, cuak le tu ;p

✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

cimi~
diam ko!
xbaik gelakkn ank yati tau
ha3...
tdung 2?? memg cntik..
beli sndri..
xmain r org kasi2 ni

✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

sis intan~ mane ade cuak
gegegege..:P

riBEna said...

romantik tuuu
heheheheh~

✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

bena~
blushing..:P

eykameow :) said...

sanggup u kan? memang gf yang mithali :) hehe

✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

eyka~
sanggup??
sanggup pe???

amie said...

wee witt...romantik siot awek amie..haha

✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

syg~
ingt awek mie ni xreti romntik kew??
:P

amie said...

ermmm..jrg ar awek amie tu romntik ngn dia..hahaha