07 September 2010

new header all new......

salam guys...
kemanakah saya menghilang???
ada jew.. xpergi mana-mana pun...
cume perangai tetap sama..
pemalas nak upload blog!
*sekeh kepala sendiri*
and hari ni tetibe rasa rindu dekat blog ni..
banyak sangat cerita yang dah tertinggal...
agak-agak kalau tulis ada orang nak baca x??
sila angguk kalau nak,
and sila geleng kalau tak nak!

so untuk permulaan cerita..
blog ni dah tukar header baru...

old header



new header


errr... i like new header..
xtau la korang suka ke tak..
macam budak-budak kew??
sila diam ok!

url blog pun dah tukar..

old url


http://wanrohayaty.blogspot.com

new url


http://hipopink.blogspot.com

kenapa ditukar yer??
entah entah entah!
suka hati lah nak tukar kn???

xpayah la nak tanya lebih kenapa ia ditukar..
kenapa hipopink..
sebabbbbbbb...


binatang ini lah..
yang dinamakan HIPOPINK!

comel kan?? sayang die bangat..



ini pemberian dari mamu tersayang..
thanks sayang..
die kasi die yang jeles hari-hari
dekat hipo pun nak jeles kn??
sebab dia cakap saya hari2 peluk hipo ni bila nak tidur..
suka hati la kan??
sape suruh kasi...
kan?kan?kan?

see you on next entry...

7 comments:

MaMu Mie said...

sy sgt2 leeeeee sukaaaaaaaa..weee...knpa sy suka...suka hati le nak sukakan..xpyah la nk tny lebih2 knapa nk suka..hehehehe..nywy,love the new layout syg..n LOVE U SO DAMN MUCHHHHHHH...muahahahaha...muahahahaha

ribena.illina said...

jelesssssssssssss nyeee !
comel sgt hipo tuh!
heee~

✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

mamu gedik~
tau suke.. xpyh nk tiru ayat kite lak..
wuekk
love u damn much tooo
muahahahha too :P

✿ Cik Cimi said...

eh.
bday aku nanty nk hipo jugak la.
bole x?

bukudiarysofea said...

ha. da berhabuk blog ni. sile updet selalu ye. i hate pink hipo. wekkkkk

✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

cimi~
mintk kt abg buncit kau!

✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

saranjit~
aku pemals ckit..
i hate hipo grey!