07 September 2010

i ❤ uniKL

I uniKL
wau.. love kew??
*kasi lempang muka laju*
hari-hari duduk teriak cakap bosan duduk k.l
serius dowh..sape cakap duduk k.l best??
sape??sape??
habaq mai kat che apa yg best sangat k.l tuh!
*mybe best if dia,budak ni,si senget ni and dia ni ade,2 jew sebenarnye jadi tak best*
miss korang sangat-sangat
korang kene tahu and wajib tahu yang aku suffer duduk sini dowh!
bila mamu datang je jadi happy..
T__T

11 July yang lepas sah la aku sebagai kaum keluarga and kerabat
Universiti Kuala Lumpur (unikl),
berat sangat hati ni nak pergi..xtau la kenapa..
dah puas teriak dekat mamu,,
mamu cakap sabar..
macam tu lah perasaan nak duduk jauh dari family
* jauh ke?? k.l - kuantan almost 4 hour,, abang pun ade dekat bangi,gedik je lebih*

ni gambar mase aku register 2 bulan yang lepas..
korang layan je lah.. muka tersenyum tapi dalam hati tuhan je tahu


31 tingkat

2 kereta ini banyak berjasa tau

semua hantar time registration

bilikku syurgaku
kecik nye >_<
tahan air mata time neh!


korang tahu tak dekat sini 1 je yang best,,
tak kene panas.. aircond memanjang..
yelah,kampus aku ni kan 1 bangunan jew..
and kesejukan die rase macam duduk dekat kutub utara jew..

satu lagi paling best sebab banyak subject aku boleh tranfer
almost 35 credit hour and equal 2 sem dah tolak
so tempoh pengajian around 3 years termasuk practikal
sebelum tu 4 tahun.. Alhamdulillah.
subject-subject die pun mencabar..

aku tak sepandai budak ni,budak ni,budak ni and budak ni
dieorang semua dapt ipta
budak ni and budak ni dapat UTEM
budak ni and budak ni dapat USM
tak pelah,mungkin rezeki aku bukan dekat situ
sila bersyukur yer!

korang korang and korang..
aku rindu kolej.. serius..
rindu sangat zaman kite kolej
dapt sama-sama dengan korang and mamu
*tibe-tiba mamu jadi font kecik*

~rindu nak hang out same-same
~tidur pukul 5 pagi semata-mata nak online
~bangun tidur pukul 2 petang. ops!
~main badminton
~lari dari parkguard
~balik lewat
~overnite dekat t.c
~bersenam dalam bilik
~dance dalam bilik
~berdrama dalam bilik
~karok dalam bilik
~buat assignment last minit
*its our hobby right?*
nakalnye kite dulu kan??
tapi ni semua buat aku rindu korang
*mahu nangis lagi*

korang masih ingat tak semua ni??
atau korang dah delete and masuk dalam recyle bin??
please la restore balik ek..
sebab kenangan ni tak kan dapat kite buat balik..
T__T

hari tu webcam dengan mamu sambil nangis-nangis
laju je air mata turun macam hujan
sebabnye hanya 1..
sebab rindu dekat korang..
mamu pun layan je la..
pujuk sikit-sikit
dia pun dah bosan layan perangai aku yang kuat nangis ni




ni salah sorang roomate baru



ok lah korang
aku saje je gedik-gedik type entry
sedih-sedih ni
korang sedih x??
tak sedih??xpelah...
tak sedih pun nanti nak type lagi
untuk koranggggg...
aku rindu korang sangat-sangat



MAMU NAK BAHU!!

9 comments:

bukudiarysofea said...

ko gile? aku da berair air mate da ni. T_____T i mish u damn much tau.. ouh reli kayh. ta saba nak pegi kl raye ni samate2 nak jumpe korunk.
yes, you oll lah !

ko ta tahu,, time aku kje kat parkson uh,, tertembung dgn twin ko,, aku cam harap je tu ko tau. tau !

cepat pulang kl !! (nanges)
*aku da buat karangan ke?*

ieqa said...

kat UNIKL tak payah pakai baju kurung. ok laa tu >__<

*but i prefer baju kurung more than any shirt. hehe

ribena.illina said...

alahai. so sweett la persahabatan korang nih. hhuhuhu~

✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

saranjit~
hahahaha
aku saje kejam k wt korg nangis
kikikiki...
rndu kau jugak la gilew!

✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

ieqa~
2 la ieka,, kdg2 rase lg senang pkai baju kurung
xpyh pk nak pkai tshirt ape..
errr...

✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

bena~
sgt sweet..
hu3..
thanks

A_MiE Handsome.. said...

mmg kan otg mls layn dia nangis...xpe2...len kali org lak nak nangis.br dia tahu;;wekzzz

✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

syg gedik~
ala..gurau je la sygg
adoii
nk nagis?? b sedia bg bahu b :P

✿ Cik Cimi said...

no word can describe those feeling inside...