27 October 2010

c0nv0cation (part 1)

salam guys~

EVENT : REHEARSAL CONVOCATION MARA PROFESSIONAL COLLEGE
VENUE : PUTRAJAYA INTERNATIONAL CONVENTION CENTRE
DATE : 22 OCT 2010



it was the day that have been waited from all ex students kpm. sumpah conting day beb! sumpah tak sabar nak jumpa kawan-kawan lama. senang cakap memang SUMPAH tak sabar. bila hari tu tiba, rasa teruja sangat. sape tak suka konvo?? habaq mai..

pagi-pagi buta dah keluar dari hostel, jemput mamu and pergi office abang dekat bukit bintang, sebab dia yang akan hantar aku nih. sape lagi nak hantar.. nak naik teksi ke putrajaya memang boleh pokai la kot kan.. ambil jubah and register semua pukul 11 am. before 11 dah terpacak dekat dewan picc tu..

muka pertama yang aku cari confirm2 la besties aku si saranjit,pipi labuh and meow cit cit. peluk-peluk, kissing mulut 2 minit. ops! tipu jer.. rindu beb.. lepas ambik jubah, mamu ajak p makan, tapi tak jumpa plak cafe.. last2 terpaksa berpisah dengan mamu untuk seketika.. mamu pergi makan dengan kawan dia.. and aku pergi makan dengan kawan aku dekat alamanda..

majlis raptai start pukul 2.30.. lepas bosan dengar orang tu membebel, pukul 6 lebih baru settle semua.. is time to go back..

tak sabar nak pakai cantik-cantik esok
TAK SABAR!


cimi

mamu!

budak nih dah gilak!

besties

jan meow-meow




p/s : mamu mesti berdebar-debar.
yela nak duduk satu bumbung dengan whole family aku!

12 comments:

bukudiarysofea said...

rindu..

m!S$ sImpLe.. said...

manis btol emi senyum...
agagaga

✿ CikCimi said...

hahaha.
ketaq lutot x dy?

✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

sar~
rndu juger

✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

jan~
hahahaha
kembang mamat tu bile bacer

✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

cimi~
ko tnye la die..
yg penting mkn bertmbah ok!

Heidi Shafiq said...

best.. :)

✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

heidi~
sgt besh!

m!S$ sImpLe.. said...

aku dh lupe sal konvo...
xnk ingt dh

m!S$ sImpLe.. said...

konvo xbest!!
xnk ingt!!

✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

jan~ ek?? terima ksih!

✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

jan~
ek?? terima ksih lgi sekali