03 November 2010

the history kid

salam guys~~~

nak dijadikan cerita, seramai-ramai 11 orang anak buah aku,, ada la salah sorang dari budak-budak nih minat sangat dekat sejarah.. aku pun tak tau apa pasal.. nak kata mak bapak dia cikgu sejarah tak pulak.. mak cikgu english.. bila tengah-tengah borak ada je tanya pasal sejarah.. dah la bengap,, confirm tak boleh jawab.. and budak nih suka sangat and teringin sangat nak pergi muzium. segala bagai muzium yang ada dekat malaysia ni kalau boleh dia nak pergi.. muzium tokoh la, muzium sg.lembing la..

and minggu lepas after majlis konvo aku tu, before abang aku hantar balik hostel dekat bangsar, kami singgah dekat muzium negara. kesian plak budak nih, tapi kami suprise, tak bagi tau pun dia nak pergi, nanti if bagi tau sekali datang tutup muzium tu,, tak ke mampus nak ngadap muncung itik budak tu?? so suprise!! memang dia sangat sangat teruja ok.. aku?? alahai.. bosannya.. layankan jela wehh


national museum


my sis and budak yg suka
sangat pasal sejarah tu.
nor azlin hazrin.


sempat lagi isi ubat ulser


took by anis hazrin


besarnye baby ni kan


ni dekat hostel

lepas dioerang hantar aku balik hostel,berlaku la banjir besar dalam bilik,, nak buat macam mana, air tu tak tahu mana puncanya, nak disekat tak mampu, so redah jelah.. T___T

6 comments:

m!S$ sImpLe.. said...

sejarah????
aawwww!!
aku xsuke!!!
aku ngantuk bace buku sejarah weh!!

✿ CikCimi said...

eh. kenape ko nampak maken gemok????

✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

jan~
sape la yg suka syg oi???

✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

cimi~
ek?? yabedabedu!!!
:)

bukudiarysofea said...

SYABAS DATANG DLM 3 MINIT LAGI.

✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

sar~
aku xnk syabas,, aku nk ko!