07 January 2011

doakan saya selamat!!

salam readers~~



besarkan mata, sila focus pada gambar itu.. bertarikh 7 Jan 2011, hari ni lah tu.. timing plak 2.30 pm.. time korang bace entry ni maybe aku dah ada dalam bus.. back to Kajang.. rumah abang aku before pulang ke pangkal jalan pada hari ahad ni.. oyey! hari isnin saya sudah memegang status pelajar semula.. happy kah?? haruslah tidak yer..

berat sangat hati ni nak balik k.l.. tinggalkan ayah sorang2 dekat rumah.. lepas ni mesti susah dah nak balik.. sebab kelas until saturday.. oh damn! bagusnya lecturer tu kan.. dulu ade acik, my sister yang ade duduk dekat rumah ni,, tapi die pun dah pindah sekolah dekat maran.. she's teacher actually.. and ade teh, my 3rd brother, rumah dia tak de lah jauh mane dari rumah aku, around 15 minit, so boleh la jenguk2 ayah ni.. tapi dengar2 die pun bakal dipindahkn ke kementerian pelajaran kat putrajaya tu.. so my dad alone.. sebab tu hati ni berat nak balik..

apakan daya, aku pun terpaksa pulang.. bermula episod sebagai pelajar, naik lif, turun lif.. hurm.. anyway doakan aku selamat sampai ke kajang ok..

3 comments:

Nieza Micha said...

semoge selamat sampai...^_^

AnAk dEneSor said...

iera pong kali nie kelas sampai ari sabtu..klo x hampir setiap minggu balik uma..hihihi

BENA said...

gud luck okeh ati ! stadi leklok yee ! heee~