11 January 2011

happy 365...

salam readers~~



entry ni telah di publishkan tepat jam 12 tengah malam 11 January 2011.. nice date kan?? for me cantik la.. cantik disebabkan gambar dekat atas tuh.. nampak tak?? atas sekali belah kanan.. kasi zoom sikit ek..




udah nampak ka?? it's the day.. 365 days.. our annivessary.. dah setahun kan?? kejap gila rasa.. macam baru semalam rase baru couple.. baru setahun dah kecoh ye dok?? bagi aku macam2 perkara terjadi sepanjang setahun tu.. pahit manis masam masin adat bercinta kan..tapi Alhamdulillah kekal jugak setahun and hopefully kekal untuk tahun2 seterusnya.. plez pray for me.. and for him aku ade buat satu video ni.. tak tau la sedap ke x.. janji layan






and for mamu.. happy our 1st annivesary.. hope kekal sampai kita dapat apa yang kita hajat.. sayang kamu bangat la! thanks for everything for 365 days ni! tolong sabar dengan perangai saya yer! hadiah tunggu saya dapat mara..ahahaaha.. LOVE YOU SO MUCH!

11 comments:

bukudiarysofea said...

so suuuuuuet!
masalah problemnya sekarang; aku taleh tgk vid ko buat nih. arghhh!

happy anniversry my dear..
hope korunk kekal; aku nak baby cepat2. kawen,terus buat okeh! haha

ieqa said...

Yeayyy Happy Anniversary kak Atie dan encik mamu :D
Semoga kekal ke jinjang pelamin hingga ke anak cucu cicit^^

Nanti kawen jangan lupe ajak tauuu. tehehee

applemasam said...

huh! jeles siot!
:((
btw,congrats roha!!
smoge kekal hingga ke akhir hayat yea...:))

A_MiE said...

thnkz 4 de entry ek syg...love u so much too...tgg lappy sy siap sy reply entry kamu ni k..btw,tolong bersabar ngn sy jugak k...bnyk2 bersbar k cuz i love u too damn much to lose u...really miss n love u dear...

✿ cik atie ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

sara~
hahaha.. ko memg gilew
xhbis suruh aku kwin kan..
nway thanks dear..
pray for us.. :)

✿ cik atie ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

ieqa~
thanks dear... insyaAllah..:))

✿ cik atie ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

tyqa~
gedik je nk jeles2..
tq dear!

✿ cik atie ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

b cyg~
thanks b..
wait 4 ur entry..
xsbr nk bce..
love u damn much too :)

BENA said...

kire dah setahun la ni ekkkkk atie ? tahniahe yeee sebab bersama mamu ngn hepinyee. heeee~

✿ cik atie ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

bena~
setahun la sygg..
thanks bena..
doakn berkekalan

✿ cik atie ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

bena~
setahun la sygg..
thanks bena..
doakn berkekalan