05 January 2011

jom layan free movie..

salam you all~~

semalam duk pening fikir nak add subject ape for this sem.. actually naik ni dah masuk 2 sem aku belajar dekat unikl sebijik bangunan tu! maknanya baru sem 2 la.. cis! baru sem 2 weh.. kecoh! tapi serius degree susah kan?? duduk, baring,terkangkang, semua dah ada last2 for this sem aku akan belajar subject CCNP 1 iaitu abang kepada CCNA , microprocessor system,technoproneurship,math for tech 1, pro english 1,mandarin 2, and object oreinted programing.. jangan duk tanya pe kebenda ni sebab aku pun tak paham.. memang bikin mati jew sem ni

macam tak de kene mengena je kan dengan tajuk entry ni.. baru nak mula la ni.. actually semalam ade kawan aku ni kasi 1 link.. link tu kite boleh tengok movie free weh.. nak download pun boleh, tengok on9 pun boleh.. yang latest movie la tengah hot kat wayang sekarang.. so sape yang nak jimat duit dari tengok wayang or beli dvd 10 hinggit tu blh la tengok dekat link tu.. maybe ade yang dah tahu,, aku share ni untuk yang tak tahu jew..

tapi just ade english movie je tak silap aku.. korang try la godek2 ek.. korang tekan LINK ni untuk pergi dekat web tu ek. tapi korang kene sabar sikit la.maybe dah ade yang pernah guna, maybe korang dah lama tau.. aku je kot yang ketinggalan zaman.. mungkinkah.. sharing is caring right! ade ape2 just tanya ok.. bye!

4 comments:

faiq said...

pi lyn cite2 tom hank.. best

✿ cik atie ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

faiq~
best kew??
hahaha nanti la tgk

ieqa said...

kakak kepada CCNA takde? :P

Thanks for the link! :D

✿ cik atie ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

ieqa~ CCNA adik bongsu dik
welcome dear