04 January 2011

saya adore anak mamak sorang lagi nih!

salam you all~~

wah.. tajuk tak boleh blah kan?? macam nak curang lagi sekali jew.. lagi sekali?? eh! tak de lah.. dont play2 ok.. err >_< .. agak2 anak mamak mane lagi yang duk usha2 ni ek?? korang ade follow cerita adnan sempit the series?? kalau follow mesti tau kan.. yela.. si azad jazmin anak mamak penang tuh.. asal semua taste aku mesti yang tinggi,muka hitam manis manis kew??, hidung mancung and anak mamak penang? actually bukan tu yang aku duk tengok.. tapi suka tengok lakonan die dalam cerita tuh.. kelakar beb..

thanks to mr google



kadang2 macam die la plak hero dalam cerita tuh dari si sam tuh.. die yang lagi menyerlah.. tu yang selok bagai tengok tu.. and mane2 lakonan die mesti tak lari dari cakap penang tu kan?? i like..

mamu ada cakap die pernah jumpa mamat ni dekat pasar malam, time tu die dengan aweks die tu la.. then mamu cakap lagi, kat penang, jumpa die orang wat biase2 jew.. yeke?? entah2 mamu je cam tu.. time tengok nangkung pun die satu hall dengan si azad ni, nak balik pun naik 1 lif.. itu mamu, kalau aku dalam lif tu,haruslah pandang2 jeling kan.. auw!

nanti dah start belaja, balik hostel mesti dah tak dapat follow cerita tu,, oh! sedihnya saya.. boleh tengok through on9 tak?? tapi tak pelah, tak dapat tengok mamu azad, tengok mamu hilmi pun dah cukup, manis, tinggi, hidung mancung, and perut pun makin meninggi,, ha3.. betul tak mamu?? :P


see! mamu dengan gf die, ha3..
jurumekap time kazen die kawin lah!

6 comments:

Gelap said...

penang konon nya makanannya sedap sedap... so jantan jantan nyer pun manis manis yek..

oh kenapalah aku tak dilahirkan di penang...

BENA said...

kalo mamu ngn gf baru die bebtol cam mane ati ? HAHAHAHA


haaa haaa xtahuuu :)


papepon mmg bes die tu belakon ! sempoi !

✿ cik atie ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

gelap~

ha3.. tol2... mkann pn sedap2..
nnti cri org penang yer

✿ cik atie ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

bena~

hahaha.. kalau mamu cmtu, hbislah die..
gay la jwbnyer..
ha,, tau xpe

✿ CikCimi said...

adeh.
sgkut penang lg mkck nih.

✿ cik atie ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

cimi~
hahahaha.. 2 je taste aku