10 April 2011

malacca..! here i come (Part 3)

salam readers~

last day di melaka.. jap sangat rase. tekanan pun tak sempat hilang lagi dah kene balik K.L semula. pagi2 bangun dieorang bawak pergi minum coconut shake sebab si Jan ni teringin nak makan. aku tak sempat plak nak snap pic mase tuh.. lepas tuh terus gerak ke tempat yang aku tak tahu name.. tapi ade jual2 souvenir, baju, macam2 lagi lah.. boleh bawak balik K.L dan Kuantan. time to shopping..

dah kepenatan..

burn!

mase dah suntuk, harus pulang ke pangkal jalan, tapi tapi tapi.. belum sampai Melaka Sentral g, kami singgah Pantai Marina sebab dari jauh nampak ade belon2 comel atas langit.. singgah dulu even matahari tegak atas kepala. haruslah snap pic!


riundukan ocean view!






dah puas snap pic, gerak ke Melaka Sentral, tiket ke KL jam 5 petang.. ouch! berat hati nak tinggalkan mereka.. tapi nak tak nak,, terpaksa la jugak.. bye cimi,bye sara, bye melaka.. bus tu laju gerak same laju dengan air mata aku turun.. :)..



p/s : tau tak ape saya dapat dari melaka? dapat hitam tau! damn.. !

2 comments:

✿ CikCimi said...

hahahaha. babai rohaaaaa~ :P hitam itu menawan oke. muah muah.

bukudiarysofea said...

Hitam berkilat sampai mengelupas semua isi kulit aku. Kenapa melaka panas terik gile vavi pon aku taktaw. Tanak pergi melaka dah!