10 April 2011

saya nak bagi ni sampai saya mati!

salam readers~

birthday mamu dah lepas bape bulan dah. mase birthday mamu tahun lepas, aku ade bagi cupcake... sila rujuk entry nih! so this year ingat nak bagi by hand sendiri.. tapi masa tak izinkan aku untuk pergi sana. so tak dapat bagi sendiri... nak tak nak kene suruh orang tu bagi sendiri dekat mamu even birthday die dah berbulan2 lepas.

tema masih sama.. merah putih. sebab mamu suka merah. teringin sangat nak rase cupcake ni sebab mamu cakap cupcake ni sedap. :( tapi tahu tak kan dapat rase. mampu tengok jew.

awak, sorry sebab menyusahkan awak time tuh! maaf sangat.. tapi niat saya just nak happykan awak jew. even awak tak happy tapi saya puas sebab dapat bagi cupcake ni. harap bukan kali terakhir saya bagi cupcake ni.. love you till forever.. :(


2 comments:

✿ CikCimi said...

cantek. xnk makan la. simpan dalam peti. haha.

bukudiarysofea said...

Negatif!
Sila berkekalan sampai akhir hayat.