13 July 2011

setelah sekian lama....

salam readers...

oyey oyey! setelah sekian lame tak mengupdate blog! hari ni rase rindu la pulak.. lagi pun cuti semester tak ade ape yang nak diceritakan.. duduk rumah, bangun tidur, makan, kemas rumah, tengok t.v.. tu je rutin harian.. tak kan hari-hari nak cite benda sama kot.. blog ni dah la membosankan, lagi bosan orang bace kalau update benda sama tiap-tiap hari.. kan??kan??kan??

tapi tapi tapi.. tetibe hari tuh kan rajin nak edit blog, dah bosan tengok blog lame tuh,, tapi tak gune kot kalau edit bagi cinta nak mati pun tapi malas nak update.. *berape banyak tapi ntah!
atas bantuan sifu tongga cik cimi yang montel, telah berjaya merubah impian menjadi reality.. *mcm ayat dekat t.v kan??! insyaAllah, jika dipanjangkan umur, boleh la update blog hari-hari.. *muka tak yakin dengan diri sendiri..! :)

3 comments:

✿ cikcimi said...

hoi update rajin3 la senget. :P

ieqa said...

Aah dah lame tak nampak akak update blog!
Welcome back! hehehee

bukudiarysofea said...

Blog aku pun bakal henshin ke arah kematangan. Just wait !