31 July 2011

sushi king itu bukan aku!

salam readers~



semalam punya aktiviti, bosan duduk dekat hostel.. it's time go out ya ladies! tak p jauh pun.. p mid valley je,, roomate ajak makan sushi king! 1st time dengar macam eeeee... tak mau r makan.. tapi tak salah mencuba kan.. bukannye aku tak makan langsung tapi tak beria la.. lagi better makan warung biase dari p makan sushi nih.. haa macam tu la kiranye.. orang yang bodoh tak tau ape ni, ikut jelah orang yang pandai makan nih! orang order aku order pastu buat dosa bila tak dapat nak habiskan!

lets scroll the picture
type panjang-panjang bukan korang nak bace!








yang ni aku agak suke! best!

nak tengok gambar orang tak pandai pegang chopstick





ni budak bajet reti pegang tapi lagi teruk dari aku siap jatuh dekat bawah lagi!


time lapar laju je makan...


gile banyak kau! tapi tak habis =_= "

lepas dah habis makan even sebenarnya tak habis, benda pertama aku cari adalah...



clorets !... sebab tekak dah rase mual!

conclusionnye.. saye tak suke sushi king! nak bukak puase nanti memang tak kan pilih sushi king! eh eh,, before terlupa nak wish..

SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN AL MUBARAK
dah nak puase kan??

16 comments:

roq said...

sedap tu susi keeng....
singah2 la sini ye :)

BENA said...

aikkk ? mesti tekak cik atie ni xleh ngn makanan jepun,


bena suke gileeeeeeeee makan dekat sushi king . heeeee ;)

Elie Lily said...

lama tak makan sushi! T_T

✿ cik atie said...

roq :
erm.. blh la :)

✿ cik atie said...

bena :
ini tekak kg la.. mkan mknan kmpung jew.. ha3.. tp not bad la :)

✿ cik atie said...

elie lily :
p la mkn bukk puase !

BENA said...

hamboiiiiiiii . tekak kampung tuuuu . hehehehe ;)

✿ cikcimi said...

apsal xanta kat akuuuuuu. maipeberet. T_T

bukudiarysofea said...

Amboi. Bila nak gemuk nye cik oi !

Pink Frogy said...

L LOVE SUSHI.. i hate K-pop.. tiba - tiba jer.. hahaha

✿ cik atie said...

bena~
xde la kg sgt,, tp sushi ni kureng leew !

✿ cik atie said...

cimi~
nnti kite p mkn k!

✿ cik atie said...

sara~
saya xkn akan penah gemuk! tggu preg je la !

✿ cik atie said...

pink forgy~
hahaha.. rmai betul suke sushi!

ieqa said...

Kenapa akak nampak makin comel ni??
:D

✿ cik atie said...

ieqa~
ha?? ieka rabun ek?? :P