12 August 2011

laki! lu SIAL maaaa .... !

salam reader~~

bulan- bulan puase ni orang cakap tak elok mencarut ye dok! tapi if bukan bulan puase pun tak elok jugak.. tapi tapi tapi ni kes yang buat pahala puase aku kurang jew,, sebab mencarut! tapi siyes hot! telinga dah kuar asap nih! cerite die macam nih....

tarikh kejadian : 12 August 2011 bersamaa 12 Ramadhan 1432H
waktu kejadian : 2.30 PM
tempat kejadian : Bus Stop Universiti Kuala Lumpur MIIT


waktu tuh tengah tunggu bus dengan roomate aku nak balik hostel dekat Bangsar, tunggu punye tunggu, menguap nye usah cakap la bape kali,, then lalu sorang mamat ni yang aku tak sure agama ape,, kafir ke muslim, lagi bagus die kafir lah! muke pun cam puaka jew,, longkang tak siap pun ade gak muke die tuh.. pastu die lalu tepi aku,, yang macam SIAL nye,, mase lalu tu sempat lagi die cakap ala-ala bisik gitu bajet aku pekak la yew.. die cakap "AWAK, BOLEH MAIN TAK ?" korang paham kan maksud MAIN die tu ape?? ni bukan main pondok-pondok zaman ceninit dulu, ni main laur biase punyew.. sambil mamat tu jalan die duk toleh-toleh belakang senyum macam kambing tak de gigi.. errrrrr... Ya Allah,, sabar je la..

hello brother,, lu tengok muka gua cam GRO kew?? pakai tudung litup gini, ya! keding lagi ade la! memang tak semua perempuan bertudung tu baik, aku pun tak alim mane, tapi agak-agak la lu nak cakap macam tuh! kalau dah SANGAP sangat, p la lorong haji taib tuh, bersepah situ, ko tak payah request dieorang yang datang dekat ko, pilih je nak yang macam mane, janji ade duit,, kalau agak-agak tak ade duit, duduk diam dekat rumah, taubat banyak-banyak. kalau lu muslim la..! aku tak nak doa buruk-buruk dekat ko, aku nak doa ko cepat-cepat jadi "manusia" yew!

me :B, laki tu sial r!
mamu :laki mane lak?
me :entah, lalu tepi pastu cakap, awak boleh main tak ?
mamu :hurm.. orang kafir la tu kot, biarla, ambik je pahala puase die *puase kew* kalau bukan melayu pun tak pe, lagi bagus, kafir, dah tu tambah dosa lagi, kacau lagi tak ?
me :tak dah :(


bila sakit hati orang pertama yang dicari haruslah mamu.. errr! telinga masih keluarkan asap nih!

6 comments:

ieqa said...

EEEEEE YERKKKKS!

✿ cikcimi said...

=.="
apekah?

✿ cik atie said...

ieqa~ memg geli pun!

✿ cik atie said...

cimi~
buat2 xphm kan??

Anith Hanisah said...

ewww jijiknye org kate camtu

✿ cik atie said...

AnithHanisah~
laki miang mmg mcm tuh!