22 September 2011

open house @ hotel and my bad day ...!

salam readers~~

lepas duk semangat sambut merdeka hari tuh, esok tuh abang ipar aku ade buat open house dekat hotel.. err.. bukan personal tapi share-share duit dengan geng-geng business die.. so haruslah pergi kan? memandangkan pukul 3.15 petang bus aku balik ke k.l, so tak boleh la nak pakai baju kurung bling bling,, pakai jeans and blouse jew.. 
 
majlis tu start pukul 2, tapi kiteorang pergi awal sikit sebab tak nak nanti berserabut dengan ramai orang.. errr.. dah tak tahu nak type pew... layan jela pic. :)
 
snap dulu sebelum gerak :)

siap ade band bagai
err.. tak nampak pulak name RBM
RIZAL B MAHMUD 
abang ipar aku la tuh punye company

ni kakak aku merangkap bini si RBM tadi
budak  3 orang wajib ade menyelit!

geng-geng kakak aku dekat sekolah lama die dulu

tallest one, si RBM la..

bosan duk tunggu, p round-round dekat swimming pool


lepas balik dari open house tuh, terus gerak p terminal, bus sepatutnye pukul 3.15 petang, tapi dekat pukul 4 jugak geraknye! dah la free seat.. dah terfikir confirm sampai k.l malam, dah ler sesorang,, mak ai, nak naik teksi confirm takut,, pastu dekat Lanchang jam teruk gile, bus gerak macam siput babi dah. lama gak kot stuck dekat situ... ingatkan accident ke ape, rupenye orang duk repair jalan! memang kene maki la kan, dh tau cuti 3 hari pastu p bantai repair time weekend, haruslah sesak weh! 

supposed to be pukul 7 dah sampai k.l, cerah la jugak kan, tapi pukul 7 tu baru dekat Bentong weh.. last-last suruh ayah call abang aku yang duduk bangi ambik aku dekat pekeliling, sebab dah malam, aku tak nak call sendiri, nanti kene bebel sebab balik lewat.. and then sampai bukit tinggi area genting sempah tuh, bas gerak slow gile, pastu die stop tepi, damn! tak kan breakdown kot, rupenye betul weh! ape yang malang nasib aku nih.. call ayah, dioerang dah risau dah, driver tu cakap, mechanic akan sampai around pukul 10 or 11 malam, nak sampai kl pukul bape??

last-last abang aku yang dari bangi tuh, p pick up aku dekat kawasan rehat genting sempah tuh, agak jauh la kan.. tapi dah lewat punye pasal.. terpaksa lew.. nasib ade abang duduk k.l, kalau tak memang naya. sampai hostel dekat bangsar pukul 11 malam.. style kan kuantan-k.l 7 jam?? 

terbaik wooookkkk....!

4 comments:

bukudiarysofea said...

Rindu betul kat budak2 tige ekor tuu. Nak anissssssss !

BENA said...

atiey atiey! bile nk dtg raye umah kite lak ? heee ;)

✿ cik atie said...

sara~
rndu je xleh wat ape kalau x p jmpe
:(

✿ cik atie said...

bena~
bg map! :P