01 September 2011

salam aidilfitri... ~ entry ini entry bergambar ~

 salam readers~~

masih belum terlambat kot nak ucapkan salam aidilfitri and selamat menyambut hari kemerdekaan untuk negara.. before that nak mintak ampun dan maaf if sepanjang berbloggng ni ade terasa hati, terguris perasaan dan ter ter sewaktu dengannya.. tak rasa macam merdeka pun kan??
lagipun hari sabtu ni dah kene balik k.l,, hari isnin dah start kuliah,, oh! sadisnye.. i "love" laaa UNIKL tuh! pastu plak cuti raya plus cuti midterm plus cuti merdeka, semua nak gambung sekali, cam hampeh je kan?? seminggu je plak tuh! errrr =_="..

let's scroll the picture!

 
cantik tak? snap sendiri nih!
 BBQ!
 my hero!
izani hazri 


 merdeka!

arrrrr!
anak buah 11 orang!
ramai kan??

 first brother
second brother
third brother

me!
big family!
actually tak cukup sorang..
my sister, beraya rumah mertua!

suka letak pic besar-besar.. nampak sedap je mata memandang! anyway, selamat beraya, pandu berhati-hati yew!

1 comment:

cikcimi said...

aku pon rase nak buat entri bergambar camnih. :D