12 September 2011

Photoshoot Raya ke 7 : Taman Tasik Perdana

salam readers~~

actually bukan pergi beraya pun even dalam mood raya tapi more to hang out dengan my lovely buddies! last jumpe a few months ago.. then bila dah jumpe dah tak hirau orang lain.. bukan senang nak cari kawan yang betul-betul paham kite, but i got them! really true friend! anyway, plan nak keluar tak de la seramai nih, tapi bila contact and dieorang free,, so ape lagi, let's party!

memandangkan hari tu hari isnin, haruslah pergi ke kampus dulu, niat hati nak pergi 1 kelas je, 1 kelas nak ponteng.. err.. bukan senang nak kumpul ramai-ramai nih, tapi last-last kelas yang nak p tuh cancel plak, ciskek betul! terus bergegas dengan cimi p mid valley! sara and nabil dah tunggu!
dah lame tak pekene portugese grill, so p la makan dulu, then terus decide nak p beraya rumah cimi, sebab situ je rumah paling dekat =_="


me, cimi, ateh and sara!

 
cimi's house aka my 2nd house :P

berbekalkan camera yang tak berapa nak canggih tuh, cimi bawak p taman tasik perdana, batak woo, sebab aku tak pernah pergi, sangat cantik, macam cimi cakap, photoshoot wedding sangatla sesuai.. tak de orang plak tuh! so suke hati ko nak tertonggeng terbalik pun, nak meniarap, mencangkung bagai, tapi aku rasa kiteorang pergi hari tu pukul 2 petang, matahari mencacak atas kepala, sebab tu la tak de orang! and playground tuh macam hak milik kami dah!

 
nak duduk bape lame pun boleh sebab tak kereta yang lalu woi!



tak ke gaya budak batak tuh??


kiss u babeh!


tak tahu la pe motif cimi nih!

tau tak comel, tapi nak letak jugak!


gangguan seksual!


credit to cimi


like 1000 times!




dah puas tertonggeng terbaring bagai, badan pun dah penuh rumput, masing-masing pun beredar, tapi aku dengan cimi p jemput tuan puteri si jannah ni dekat gombak!

 
conclusion : thank's guys, berbaloi aku ponteng kelas sebab nak hang out dengan korang! wait for the "Photshoot Raya ke 8 : Times Square"


6 comments:

bukudiarysofea said...

Minah kangkang ??????!!!!!!!
Wahahahha. Nak tahu kenapa kelas ko cancel haritu? Aku yg suruh lec ko cancelkan. Lec ko yg pompuan salu pakai kebaye sendat2 tu kan kan? Haa. Sama-sama.

Well, memang berbaloi aku cuti isnin tu. Love you !

cikcimi said...

=.=" apsal gambar aku macam berok tuh ko letak.

✿ cik atie said...

sara~
berbaloi-baloi...
lv u too!

✿ cik atie said...

cimi~
sebab nampak cm cute jew..
#cute monkey!

m!S$ sImpLe.. said...

aw aw aw tuan puteri??
ahahahhahaha

✿ cik atie said...

jan~
tuan puteri la
siap jmput bagai!