09 October 2011

2 in 1, Jamun Raya KSSJT and Interview

 Salam readers~ 

sabtu lepas, even raya dah habis, tapi hostel aku baru terhegeh-hegeh nak buat jamuan raya bagai. tema die " Kenduri Raya ". Macam tak pernah dengar kan tema tuh? Korang ingat aku nak sangat pergi jamuan nih? malas ade la kot.. Pergi pun sebab nak kan sticker sebab sticker tuh nanti boleh gune untuk apply duduk hostel lagi. lagi banyak sticker lagi bagus la der! kalau nak dapat lagi banyak sticker, boleh buat performance time majlis.. muka aku nak buat performance? memang tak la kan?? dapat satu tu kire ok la kot... 

hajat di hati nak pakai pashmina macam hana tajima tuh, tapi duk lilit-lilit dekat sejam kot weh. last-last fed up guew! aku rembat tudung yang paling senang..malas nak banyak cekadak dah!pastu terus turun bawah! kan senang hidup. tak banyak pun snap picture, sebab tak bawak camera pun. malas nak heret benda alah besaq gedabaq tuh!



tudung ni jugak aku pakai. 
with my roomate, nazirah! she's wearing hijab

 one of the group yang buat persembahan
steady jew..

esok tuh, dah janji dengan abang aku nak interview die untuk project English aku. kene interview
successful person. dah tak tahu nak rembat, abang aku pun jadi la. success jugak! menggagahkan diri, naik KTM yang macam puaka tuh dengan member-member. i hate KTM! sampai  je bangi, baru abang aku cakap, suruh interview kawan die, sebab lagi berjaya! and ade company sendiri. terbaik wooook... lagi mudah kerja kami!

bila sampai haruslah makan dulu, pakat rasa laksa pahang.. sat g tak tahu pulak laksa pahang tuh macam mane kan?

 abaikan budak nih! bila aku bawak keluar camera jew..
automatic, he's grinned dengan berianye !

baju ape la aku pakai nih!
besaq jew.. xpe..
practice bile pregnant nanti. ops!

 interviewee
En. Asri Hj.Jusoh
kaya dol!

my group
korang buat-buat tak nampak jela yang baju putih 
muka kembang semangkuk tuh!

habis interview, terus balik, and mengadap assignment yang maha banyak tuh, and prepare untuk buat magazine cover! memang la aku pakar bab edit-edit nih kan? damn la! tapi dah siap pun, dengan bantuan mr youtube, belajar tutorial photoshop! nanti akan diupload dekat blog nih! 

WISH ME LUCK FOR
COMMUNICATION SKILL MONDAY NANTI!
*cuak la gilewww!

6 comments:

BENA said...

haipppppp ! atie . gatai nooo nak belatih ngandung2. HAHAHA ;)


opss lamabat wish gud luck pulop. heee ;)

✿ cik atie said...

bena~
prctise make perfect la sygg :P
ha3.. xpe.. lgi pun, x present lgi
sambung selasa pulak :)

BENA said...

amboi perfek2 la sgt. xpe2 dah ade gaye dah tuh. letak bantak cikit. ade gaye terus. hahahaha ;)


ohoooo;) gud luck2 !!! ;)

✿ cik atie said...

bena~
ala.. letak bantal xde feel
xrse baby grak :P

cikcimi said...

=.=" pegy nikah sekarang.

✿ cik atie said...

cimi~
kalau boleh, dh p skrg!