10 October 2011

we have a boyfriend, but we are lesbian!

 salam readers~~

bile boyfriend jauh, tajuk entry nak macam tuh! sebab mamu cakap dekat penang die jadi gay. sebab hang out dengan member-member laki jew. * entah yew entah tak mamu nih! bile mamu jadi gay, aku lesbian la, sebab dekat k.l nih, aku hang out dengan roomate aku jew! roomate aku tuh, boyfriend die dekat, 1 tempat belajar la dengan kami, tapi weekend tak de dating-dating pun. so padan la dengan aku nih. so we are lesbian!

tak tahu la merepek ape nih! actually nak cerita, sabtu baru nih, bila bosan duduk bilik,ajak roomate aku keluar, macam biase lah, pergi midvalley je sebab paling dekat. kebetulan, si jannah ade call pagi tuh, ajak jumpe dekat mid. wau! teruja u.. die cakap die keluar dengan kawan die, so nak jumpe aku terus. *kawan la sangat kan?


we meet again
with Jannah, red one, and roomate aku, Bai

see! kawan la sangat kan?
aku pun bendul p caye die keluar dengan "kawan"

pastu minah ni ajak p makan. macam biase lah, orang bekerja akan belanja student macam aku nih! siap makan bagai, minah ni cakap, nak separate dah, lagi pun aku nak cari barang jugak. kiss, comolot bagai, then terus berpisah di situ! aku pun p la cari barang.. then tetibe die call tanya dekat mane, nak ajak p karok! ek eleh! tapi die suruh cari barang dulu

dah siap cari barang, die suruh p red box the garden! 

tengah kalut-kalut cari si jannah ni,
sempat lagi posing dengan memebr-member unikl 
kebetulan jumpe!

nazirah! roomate sorang lagi..
macam kami gaduh jew kan?

terus gerak p the garden! tapi memandangkan masa suntuk, and minah tuh nak balik cepat, tak jadi nak karok, sebab minimum nak karok dekat situ 3 jam! tak jadi karok, si Mizan bf jannah nih, ajak p makan dessert plak, makan lagi! memang gemuk la kami kan? die ajak p makan secret recipe.. dieorang belanja lagi! wahhhh.. heaven betul la hidup..


 cantik betul pilih tempat..

 seiras kew? penat dah nak jawab 
bile orang tanya, kembar kew ? =_="







comel kan aiskrim nih!

lambat makan jew, terus meleleh-leleh

habis makan, kiss comolot lagi sekali, and berpisah sebetul-betulnya.. thanks sebab belanja makan yew.. nanti jumpe lagi :)

*schedule post nih, sebab bz teramat dengan assignment !

4 comments:

BENA said...

haip atie! jannah keje ke blaja eh ? nanti suh die blanje kite gak. HAHAHAhAHA ;)


ehem ! lawooooo shawl dieeeeee ;)

✿ cik atie said...

bena~
jannah cikgu la skrg!
bena p ckp sndri
turun kl neh?!

shawl je lawo,, bile org pkai
trus jdi buruk!
mcm rse dh xnk pkai
srabut!

cikcimi said...

sedap~

✿ cik atie said...

cimi~
tp muak!