09 January 2012

Kali ini di Petrosains pula !!

salam readers~~

Kalau nak diikutkan ini 4th time aku datang ke Petrosains ni.. best sangat kew? nak diikutkan yang ada dalam tu more to kanak-kanak tapi ade certain info sometime orang dewasa macam aku ni pun tak tahu ! and kadang-kadang teruja jugak nak tahu. 1st time datang abang yang bawak, so haruslah free, 2nd time rombongan sekolah, 3rd time datang dengan sara sebab tak tahu nak buat ape dekat klcc tuh, so kami decide nak masuk petrosains ! and yang terbaru nih abang aku jugak bawak, aku as a penjaga anak-anak die. baik kan? tak pe, asalkan free ! :)

kami pergi time cuti sekolah plus weekend ! so haruslah klcc tu penuh dengan orang, kejap je ticket dah sold out. kebanyakannya datang dengan group around 20 orang.. gile ramai kan ? and yang paling best mase nak pergi toilet, oh my God, terkejut beruk bile tengok papan tanda, Rm2.00 untuk masuk ke toilet.. bapak mahal wooo klcc nih ! cekik darah ke hape !

before masuk round-round dulu sekitar taman and haruslah snap picture !

anak buah la yang paling seronok





izani hazri
haaa..yang ni nak ajar die buat "piece"
penat duk bengkokkan jari
sedang mencuba tapi tak jadi jugak !

sharp pukul 1 kiteorang dah berkumpul depan petrosains, anak buah haruslah yang paling teruja. perasaan aku same jew. then lepas naik gondola bermulalah pengembaraan ke alam petrosains ! *little bit bored 




dinasour ni pandai nyanyi
ade perubahan jugak la dari sebelum nih!
menunggu untuk naik helikopter simulator
dah habis!

lebih kurang 3 jam lebih jugak duduk dalam tuh! seriusly penat sangat-sangat wooo. tapi enjoy jugak melayan kerenah anak buah !

see you the next entry...

4 comments:

ieqa said...

Pehh RM2?
Baik Ieqa tahan je, kencing kat rumah. Haha

✿ cik atie said...

ieqa:
aah..
ayah,abg n ank buah je masuk
total rm6 !
dh la toilet xde paip
huh!

Nurul Iman Rosman said...

siyes cantik sangat-sangat semua gambar especially gambar kat luar klcc tu. cantik cantik! :D

✿ cik atie said...

nurul ~
tq :))