24 October 2009

ade orang sayang saya x??? hehehehe


pic before kua,,
1st time pakai selendang mcm ni,,
gile buruk muke ko ati,,

last weekend aku hang out with sis,,
hajat hati nak pergi bayar bil berukband,,lepas settle semua 2 aku jalan2 kt mall,,
sempat g merewang padahal petang tu nak balik kolej,,
then mase rewang2 dekat mall 2,,pg usha handphone,,
memang dah lame nak tukar hp,,sekarng guna w580i,,banyak keypaid pecah,,
ade certain huruf dah xboleh tekan,, sgt sush nak menaip,,
~padahal memg aku kuat msj pun~
tapi hp len ok jew,, so usha2 la hp,,
dh lame aim hp w705i,, cantik sgt,,nipis pn yer,,

yang aku tau hp 2 ade warna silver n gold2 ckit,,
tapi ble usha ade colour pink,,
so beautiful,, sgt2 teruja nk beli,,
harga pun sgt2 lawa,, serius cantik,,
meh layan gmbar,, aku search kt google,,


cantik kan??
kalau gurl yang suke pink msti suke,,
hrga rm899,,
heeeeeeeeeee
korang jealous r 2,,
bile aku dah beli t aku update ok,,

1 lagi nak aim bli camera digital,,
always borrow from my sis,,
mcm segan la plak,,
yg aim sony lumix,,
hrga pn boleh tahan,,
rm679,,

pink jugak!!
biasela,, gurl memg addicted ngn pink,,

wah,, mcm gle je nk beli 2bnda ni kn??
xtau nak beli mane 1,,
hp or camera??
what do u think??
mane dlu yg patot??

korang sayang aku x??
ade sape2 nak tlg belikan??
wink wink,,
hahahaha!!!

MyEm0.Com

6 comments:

✿ Cik Cimi said...

giler gedik minah nih.
weh.
kumpul wit nk g vacation kat pulau kapas r.
hahaha.

.: wan r0hayaty :. said...

cimi~
bnyk la pulau kapas,,
hujan kot,,
takt aku,,
hahahahah

masyukk said...

pulau kapas???????? esh!! ape ba!!!! bli putapas g masyukkkk!!!!!!!!!!!

.: wan r0hayaty :. said...

msyuk~
putapas 2 pe bgg???

HE2 said...

CLAP YGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG PUTIK KAPAS YGGGGG HE2

.: wan r0hayaty :. said...

he2~
ngarut je u ni kn??
ggt hidung bru tau,,