02 November 2009

ayah...ayah...ayah...ayah.. saye rindu ayah saya.... T___T

almost 2 weeks nak masuk 3weeks kot aku x balik rumah,,
nak blik minggu lepas xboleh,,
rules kolej ni pelik sikit,,
mungkin sebab ade budak perempuan hilang a few weeks ago,,
~more info pasal budak hilang tu klik SINI cimi post dekat blog die~
so rules dah makin tight,,

then bile aku ngadap my lappy haruslah sambil mendengar lagu,,
tibe2 dengar lagu sedih,,
and automatic teringat kat ayah dekat rumah,,
entah la,,
mungkin dah lama x balik kot,,
kalau x before this every 2 weeks mesti balik,,
siyes rindu nak balik rumah,,
dah la nak exam mesti dah xkn balik ruma dah,,
last jumpe ayah last weeks mase ayah hantar duit and lauk lunch,,
baik kan my dad??
~gile manja aku~

yela,, akau ade ayah sorang jew,,
sejak mak meninggal ayah yg jage aku,,
kadang2 ayah yg masak,,
ayah aku lagi pandai masak dari aku tau!!
aku salute kat ayah sbb ayah xnk kawin lain lepas mak xde,,
aku tgk ayah2 kwn aku yg lain lepas isteri meninggal kejap je dh ade peganti,,
mybe tu the true love ayah aku,,
kami adik beradik xpernah halang and xpernah paksa die untuk kawin,,
he has his right to make the decision right??

tapi aku benci sgt sbb org lua plak lebih2 nk jd match maker,,
entah ape2,,
bodoh gile!!
sial!
suggest yg ni la yg itu la,,
tapi ayah wat x layan jew,,
good dad!!

kdg-kdg fikir aku sanggup mati dulu dari ayah aku,,
sebab aku x sgup hidup tanpa ayah,,
xsanggup sedih lagi macam mane aku sedih mase mak tinggalkan kami dlu,,

ape yg penting aku nak cakap dekat sini

I MISS MY HOME

I MISS MY DAD A LOT


RINDU SANGAT-SANGAT!!


AYAH!! ACU NAK BALIK!!!

INI BUKAN CUBAAN INI BETUL-BETUL




ni la ayah saya
en ismail b. yusof


time vacation kat cameron highlands,,
xnak pg dah ;(
sb aku muntah-muntah


me and my hero,,
vacation dekat melaka

time raya this year

anis mase kecik,,
cameron jugak

datuk n cucu nye,,
MITC melaka kot,,


i'm crying again T___T

7 comments:

menteri pelajaran said...

sial???????? amboi!!! chantekkny bhse!!!!!!

.: wan r0hayaty :. said...

menteri pelajaran~
ala,, kn dh potong ayat 2,,
kire x ckap la,,
hehehhe

appLe said...

ak pon stuju ..

appLe said...

ak pon stuju ..

.: wan r0hayaty :. said...

apple~
ye la 2 sara,,
hahahahahha

prime minister said...

hidup apple!!!!!!!!
he2............

.: wan r0hayaty :. said...

abg syg~
suke u ek????