27 November 2009

rindu kamO,,kamoO dan juga kamOooOO,,,

masyaAllah berhabuknye blog ni,,
sapela owner die ek?? pemalas betul nak update blog,,,
hehehe,, hi guys,,
salam,, sudah lame aku tidak mengupdate blog,,
bukan sekejap tapi betol2 lame ni
last aku update 9 nov,
so thats means hampir 3 minggu aku x update,,
pemalas punye budak,,

sekarang mood home sweet home,,
aku tengah cuti akhir sem & baru lepas final exam,,
hopefully pointer naik la,,
so aku update nak cerita aku keluar dengan my bff hari tu before aku cuti,,
aku keluar dgn emy,,
he's the boy not gurl,,
nothing relationship just member kolej jew,,
tapi disebabkan die ni dh last sem, so aku keluar la dengan die,,
nanti susah dah nak jumpe, dah la duduk utara,,
aku ni pantai timur,

aku kenal dengan die mase sem 3 kot
die cakap dekat classmate aku suruh kirim salam,,
aku pun dah ingat2 lupe dah cite ni,,
die nak kenal dengan aku sebab die ingat aku ni budak penang..
gile kesian la, dah mesej baru dapat tahu aku ni budak kuantan jew,,

muka cek ni ade gaya penang ka??
habaq mai sat, muka anak mami??

wah,, perasan gitu,,
tapi dah kenal xkan nak patah balik kn??
so kenal jela sampi sekarng,,
xrapat mane pun then after mak die meninggal aku ade la mesej die,,
then mule rapat sikit2,,
kami dah senasib,,
sepanjang kenal xpernah sekali pun kami keluar same-same,,
mungkin aku ni jenis pemalu and die jenis shaking kot,,
hahaha

entah macam mane bile dah nak blah die ajak aku keluar,,
aku pun shy2 cat ckit la, gedik gile,,
padhal aku tau sape yang suruh si emy 2 ajak aku keluar,,

kiteorg just pg ecm, makan and tgk wayang
tengok movie 2012
awal2 sangat la mengantuk,,
seat die pn x best,,
mamat 2 dah la panjang,,
kesian die,,

jom layan gambar ,,


dekat terminal
taken by cimi

muke nak berlagak kn????

depan hostel,,
bg die gift




ni gambar mase hari sabtu plak
die belanja aku mcd,,
agaga,,,
thanks ye gem0k,,,,,,,


time ni malu2
tp senyum gak,,


taken by him


time karaoke



time 2 go back,,


gambar dekat bawah ni aku rase sesuai untuk support orang2 gemuk yang
addicted nak kurus,,
sebab tanpa makan pil pun anda boleh kurus,,
meh2 sini tengok


ni gambar emy mase kecik,,
maybe kot,,
aku curi dalam external die,,
entah2 gamabr adik die pun aku main tibai jew,,

ni mase die secondary school
aku tengok gambar ni sakit perut kot suke,,
gemuk gile,,
ni pun aku curi dalam external die,,
sory ye gemuk,,,

ni latest one punye gambar,,
lain kan?? aku dah cakap korang xnk percaye,,
kurus + keding + lonjong,,
hahaha,,

sory ye emy gemok,,,
org tercuri gambar tu,,
hehe,,
anyway,, thanks sebab spent time with me,,
panjang umur jumpe lagi,,
elok2 practikal,,
kirim salam dekat orang penang yg hidung mancung2 ek,,
u my BFF n ever,,


2 je nak update,,
daaaaaa

13 comments:

✿ Cik Cimi said...

wahahaha.
mn pic ak nih.

heee~
will miss him ma.
da ssh nk jmpa da pasni.
ms dgn ym jew la jwbnyer.

huuu~
pnat nih balek dr mlake tros ngadap blog ko.baeknyer akuuu~
agagagaga.

.: wan r0hayaty :. said...

pic ko??
hahaha
ko rndu die??
die rndu kite ke??
hahhaha,,
bgus2
ko memg xreti tdo,,
cimi,,
sgt teknan skrg,,

A_MiE said...

insyaallah...rindu ar kak syah,yati,jan ngn sara tp syg sy bukan lagi pelajar kolej tu...korg ptt berbangga ar sbb sebgitu brtuah...sdh ni...kah3...apa2 pun keep in touch ek sengalz geng...kalo jmpa pasni mie gemok balik jgn complaint..sy org penang skang...hehehe...tk cre...will mizz u all...eceh..gedik lak..hehehe

.: wan r0hayaty :. said...

emy gemok~
yela 2 mie nk rndu kami,,
sedar ckit kamoo masih pelajar kpmim,,blom grade lg,,
kalau gemok blik lg sedap kmi mngutuk,
agagagga,,

mr.wanrohayati said...

adkh msh ade ruang tok sy brthta d ht kamo o?????



hujan d hulu....
tak reda-reda...
ributlah turun,ributlah turun bertalu-talu...

abang d hulu...
adik di kuala....
ku hanyut rindu....
ku hanyut rindu dalam perahu....

kembalilah sayanggggggg!!!!!!

.: wan r0hayaty :. said...

abg syg~
dont wory,,
i'm still ur mine ok

abg buncit said...

tme kaceh yggggggg!!!!!!
mmmuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!

gwe kaco said...

jelousny...........
msrany tgk u.....
sdehnyyyyyyyyyyyyyyy....
ble la gmbo koi lak nk msk blog...

wwwwwwwwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! jelousny!!!!!!!!!

.: wan r0hayaty :. said...

u gedik~
ade i plok die ke??
xde kn???

brother luve said...

em.... xpe r......

igtkn org 2 nk pjok td....

em....

.: wan r0hayaty :. said...

u gedik~
ala,,xhbis2 g nk kene pjok ke??

Anonymous said...

mle2 kwn
last2 jth hti

ieqa said...

tehehee dulu BFF, sekarang BF :D

lucky I'm in love with my bestfriend. lalalaa~ hihikk