08 December 2009

4 ekor menggedik~ ops!! kami ade ekor ek??

khamis lepas aku pergi fun2 dengan BFF ku,,
aduh,, penat lor,,
tapi siyes happy,,
cume kurang best sebab kami 4 orang jew,,
aku,yoo,pkah and nazul,,
yang lain semua xde transport,,
almaklumla kuantan sekarang hujan,,
kalau nak keluar mesti dengan kereta,,
xkan nak sumbat semua dalam si hitamku,,
cian die kan?? hehehehe,,

kiteorg time cuti sem jela dapat jumpe,,
yo study dekat UMS sabah,,
pkah dekat UMT,,
nazul dekat UITM,,
so time cam ni je la nak jumpe pun,,
dieorang ni aku kenal since tadika lagi,,
(yeke tadika??)
tp yang pastinye kami dah kenal berbelas-belas tahun,,

1st kiteorg pergi main bowling,,
sudah semestinye aku yang kalah,,
hahahaha,,
1st game no. 2, 2nd game no 3,,
then g makan2 then kiteorg pergi TC ( teluk cempedak)
tujuan pergi TC nak beli mcd,,
si yoo 2 teringin nak makan,,
nanti kempunan plak,,
sebelum beli haruslah berjalan2 dulu area TC ni,,
and haruslah snap picture,,

picture dekat bawah ni kawan aku yang edit,,
aku pemalas sikit,,
sile la tengok yer,,


nazul,aku and pkah


ni yoo


see!!
2nd game dpt no 3,,
siot jew


kami dekat TC


























cantik la gambar ni,,










suke gambar ni sangat2



lepas bergambar sakan kami terus pg beli mcd,,
and terus balik,,
siyes penat dow,,
and kami rancang nak keluar lagi pergi waterpark kt area kuantan ni,,
tengah planning la sekarang ni,,
cuaca dekat kuantan ni xberapa mengizinkan,,
harap2 dapat la pergi,,

2 jew nak update,,
daaaaaa

p/s: lambat post sebb pergi k.l minggu lepas ade birthday party my nephew,,
nanti i update ek??

13 comments:

✿ Cik Cimi said...

sgt riang gumbire ea.
hahaha.

riBEna said...

wahhh bes ar time cuti leh jejalan
syokkkk~
=)

kyoO~rEz@ said...

tau xpew..ni mmg lmbt..ha3

kyoO~rEz@ said...

tau xpew..ni mmg sgt lmbt ^^

.: wan r0hayaty :. said...

cimi~
siyes best,,lalalala

.: wan r0hayaty :. said...

ribena~
ala,, jln2 kt kuantn jew,,
tp best gak,,hehehe

.: wan r0hayaty :. said...

yoo~
ala,, aku busy la,,
ko laki xpe,,
aku ni gurl,, bnyk keje

cik EPAL said...

sangat bergembiraa :)

.: wan r0hayaty :. said...

cik epal~
owh,,siyes happy,,
heee

ellenyna said...

wow. your bff pun including you 4 org eyy. same ! hehe :P best kan kuar dgn dorg.

.: wan r0hayaty :. said...

ellenyna~
huhu,, BFF rmai sgt,, 2 kire yng paling lame dengan i la,, kire kwn sejak kecik lagi,,
memg best sb lame x jmpe,,

hip hop hard!!! said...

yo yo yo !!!!!!!
what"up bro!!@!!!

.: wan r0hayaty :. said...

u gedik~
pe whats up2??