13 December 2009

kuantan-klang-kajang-nilai

jumaat lepas aku and family pergi kajang,,
sebab my brother no.1 (called him abang) buat birthday party untuk anak die,,
merangkap anak buah aku la,,
buat 3 orang sekaligus,,
jimat kan??

party tu hari ahad tapi kami stay dulu dekat rumah abg aku no 2(ngah) di klang,,
esoknye tu birthday abg aku no 3(teh),,
birthday die 5 hb,anak die no 2(izwan) 6hb (pandaikan set date??hehehe),,
memandangkan mase birthday sis aku minggu lepas die belikn kek secret recipe,,
so birthday die kali ni sis aku nak belikan jugak la,,
sambut untuk 2 orang sekali,,
sis aku ajak ngah beli dekat jusco bukit raja,,
kiteroang just beli chip walnut 1 biji,,


petang tu after lunch ngah aku ajak kami pergi tengok rumah die dekat bukit raja,,
after that kami ajak die pergi jusco bukit tinggi,,
asyik jusco je kn??
layan jew laaaa,,


kabinet dapur,,


ruang tamu


depan rumah ade kelapa sawit,,





pagi ahad around pukul 10 gerak pergi kajang,,
sampai pun dah agak lewat,,
kek pun tinggal 1 slice,,
nasib la indulgent xsuke sangat,,


superbike abangku,,
tumpang duduk sat yer,,




my niece and nephew = 10 orang,,

after solat zohor dah gerak balik,,
tapi kami x terus balik,,
teh ajak pergi nilai pulak,,
adoi,, sje je nak habiskan duit den kan??
siyes rambang mata,,
kalau yang nak pindah rumah baru tu memang sesuai sangat la pergi sini,,


kebosanan + kepenatan


gerak balik dari nilai pukul 6,,
sepatutnya sampai kuantan around 10 lebih + stop makan,,
tapi kami sampai pukul 1 pagi,,
ni semua sebab jam,,
nak sampai ke tol karak saje makan mase hampir 2 jam,,
siot kan??
tapi Alhamdulillah sampai jugak akhirnya,,
THE END
p
p/s : lambat update sebab terlalu busy,,

4 comments:

riBEna said...

wow
mmg mate akn rambang lagi keranjang ble g nilai
hehehehe~

✿ Cik Cimi said...

bestnyer jln3.
mkck, ko nih bz wt pe??
xkn jge ank kowt.
;p

.: wan r0hayaty :. said...

ribena~
erm,, tau xpe,,
gile kan??

.: wan r0hayaty :. said...

cimi~
busy wey,,
aku anak rmai kot,,
huhuhuu,,