14 December 2009

petang yang membosankan

petang tu memang membosankan,,
petang tu sangat mentensionkan,,
laptop kene conquer,,
kadang-kadang abang buncit ajak kuar,,
2 je la keje aku time cuti,,
siyes bosan dow,,

then ambik keputusan untuk hilangkan tension main dengan my niece,,
aku just main bola dengan anis(my niece) sambil diperhatikan oleh seseorang,,
haish!! die ni memang buat aku malu,,
setiap pergerakan aku die nak tengok,,
nasib baik u comel!! kalau u x comel memang i dah report dekat my daddy u skodeng anak die,,
hahahahaha!!
xperlu la kot aku mention sape mamat 2 sebab die selalu open my blog,,
nanti die perasan lebih la plak kan??
dah2!! close story about him,,

dah bosan main bola,,
aku ajak anis snap picture plak,,
anis yang jadi mangsa aku,,
heeeeeeeeeee,,, nanti maksu belanja aiskrim yer,,













gambar yang x berape nak comel,,
saje je nak hilangkan bosan,,
tapi aku addicted sangat2 snap2 pic ni,,
dapat camera nikon kan best??
ade sape2 nak bagi x??
wink!! wink!!

2 comments:

tutup kedai said...

tutup k

.: wan r0hayaty :. said...

u gedik~
gurau je,,,