11 September 2010

1 syawal.....

salam guys..
selamat hari raya...

macam mana raya tahun ni??
lagi bagus dari tahu lepas ka??
aku biase jew..
update blog ni pun sebab kebosanan yang terlampau.
tahun ni macam bosan sikit..
dah la tak dapat ziarah kubur arwah mak.
sedih yang teramat k.. T__T..

tahun ni still macam biase,,
menu nasi minyak,ketupat,
satay and macam-macam lagi la..
sampai perut ni pening dah
sebab banyak sangat sumbat makan..
tahun ni pun kekurangan seorang abang
sebab dia beraya dekat rumah mentua dia..
so tinggal aku, kakak aku, abang yang sulung and abang no 3 jew..
tapi still meriah.. tahun depan mungkin akan complete semua.. :)
malas nak cerita panjang-panjang,,
korang layan jelah gambar ni ok.

pagi raya lepas salam semua
sesi untuk melantak..
and then pergi beraya rumah jiran-jiran



saya tak suka gambar ni..
huduh + buruk
tapi nak tempek gak dekat blog ni


abang ku yg sengal


dah macam y.b dah aku tengok budak ni







lepas beraya rumah jiran..
pergi beraya rumah ana and ada plak
time nih tak snap pic la

petang tu plak kami 1 family gerak ke pekan
sebab nak melawat tok..
selalunya balik kampung dekat maran
tapi memandangkan tok tak berapa sihat
so dia duduk dekat mak sedara aku..


dari mula-mula sampai
smpai la nak balik
tok selalu nangis jew
mungkin rindu dekat arwah aki
T__T

sempat lagi menyelit


ni family abg yang sulung
gurl tu Dr.ajura..
penyumbang duit raya :P


sedih jew tengok muka tok kan??


sempat lagi pos time nak balik




yang dukung anak tu my unty
laki baju putih tu husband die
dieorang ade bukak kedai butik pengantin
kahwin nanti mahu service dari dioerang la
err.. save budget :P


abg aku suruh pos macam model
mane la reti
gini je yang jadi
err.. macam model ke macam patah pinggang??


dari pekan terus balik rumah
itu jelah aktiviti raya pertama
korang cam ne??
best tak??

BYE

ops! got mms di pagi raya


amboi mamu..
sakan beraya dengan kereta honda yer
siap sampin2 bagai
tapi muke tetap maintain
tak reti nak senyum

his dad and sister..
boleh tak nak tambah lagi sorang gurl sebelah tu??
:P

3 comments:

MaMu_MiE said...

comel le gadis berbaju gold ni..hehehehe.....sory sbb x snyum..mmg x reti rasany kot..kna cubit br leh senyum..wekzz.,,g 2 thn pix tu tgkp 4 org k..InsyaAllah..

✿ Cik Cimi said...

waaa~
perancangan teliti.
ag 2thun tuh.
aminnnnnn~

bukudiarysofea said...

baju sama kaler i liokee~