01 October 2010

korang pun perlu tahu jugak

sedut hingus dulu before type entry nih!
ok siap!
dah ready nak type dah..

saya nak komen dekat sini for this entry and this entry
entah la korang...
eh jap jap..
sedut hingus jap...
cold down plzzzz...

entahlah korang...
tak tahu nak type apa dekat sini..
rasa mahu nangis puas-puas..
dah penat weh..

i know we miss each other..
tapi korang still have each other..
bila korang sedih korang boleh happy balik together..
untuk lupakan kesedihan tu..

tapi saya..
saya sedih..
saya nangis jew..
serius feel alone gile2 b#*i la...
tapi macam dia cakap.. life must go on..
yes.. i need to be strong..
bukan nak lupakan korang..
tapi untuk menenangkan hati sendiri..

entah la mybe sebab kita jarang mesej,,
tanya khabar
buat jadi macam ni..
aku tak salahkan korang pun..
it all my fault..

but now
we have to be strong..
strong to go on with the different life now..
dah tak de suara lantang
dah tak de puteri air mata
dah tak de si budak emo meow meow
yang ada hanya memory yang kita kene ingat and wajib ingat
untuk teruskan persahabatan ni..
believe me
i miss korang,korang,korang damn much!



even aku huduh..tapi macam rindu dekat pic ni..

p/s: how much i miss this boy,is the same how much i miss u guys..
tapi mamu lebih cikit.. hahahaha

6 comments:

m!S$ sImpLe.. said...

sebak aku weh...
huaaaa sudah2....
jgn cedih2...
hurm...
gambar tuh bile weh?
huhu rnduuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!

ribena.illina said...

rindu merindu! sob3

✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

jan~
ha3...
2 pic kt rumah ko la..
2 pun xtau kew??
adoi

✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

bena~
cam lagu lak kan???
kakakakakak

bukudiarysofea said...

tgk! aku nges lagi! ah jahat2!

aku tanak sikit kasih syg than mamu. bangla kene kurang. aku nk lebeh!

miss u.i reli mean it.

BF YATIE said...

siot ko singh....blah2..dia skng aku punya..wakakakakaka.hahaahaha...gelak jahat jap..