16 January 2011

bila bf dah jauh.. hati rasa sayu je kan??

sorry la kalau title ni buat korang rase nak muntah bila bace.. tapi saya xtipu.. mood tengah swing2 ni.. makan tak mahu,, mandi pun tak nak.. entah la kenapa.. bengong sangat ko ni kan?? rindu pada yang jauh di seberang jambatan sana.. bila hmapir 3 bulan tak jumpa and jumpa balik and berjauhan balik.. OMG! kalau orang lain dalam hati ada taman, dalam hati ni plak ada hujan,, lebat beb,, mencurah-curah ke ladang gandum.. nangis lagi..damn!

2 hari jumpa rasa tak puas.. nak tukar tempat belajar la.. nak belajar dekat penang.. boleh tak?? mamu saya kasi tak kalau saya nak belajar dekat sana?? haruslah die melompat2 kan?? pada korang2 yang ada gf or gf tu kan.. korang pernah tenung lama2 tak muka dieorang?? and bila korang tenung lama-lama, ada rasa sayu tak?? tengok cara dia makan, cara dia cakap, senyum, gelak.. semalam bila tenung muka mamu lama-lama, rasa sedih sangat,, nak nangis tapi tahan jew.. and lastly hantar msj "i love u" even ada depan mata pun.. sangat gedik kan?? maybe sebab tahu lepas ni dah tak dapat jumpa.. dah duduk jauh2 semula.. T__T

sekarang tengah menstabilkan emosi,, 1 mesej mamu hantar,, 1 kali air mata keluar.. kalau 100 mesej mamu hantar?? boleh jadi kemarau mata ni kan.. malas nak bebel panjang2,, muntah nanti korang baca... tapi nak orang tu tahu...

.
.
.
.
.
..



budak keding ni


tengah rindu orang tu sangat2
:(

8 comments:

si para para said...

rindu itu anugerah dari Allah..

si para para said...

rindu itu anugerah dari Allah..

✿ cik atie ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

@si para para
u rite.. but.. :(

padle said...

distance makes heart grow fonder..

^_^

✿ cik atie ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

@padle
hurmmm... :(
suffer

bukudiarysofea said...

saba yea sayang ;)

✿ CikCimi said...

hoi hoi !
saba. ak nih agknya nk dkt sthun da xjmpa.
hahaha.

:")

Me'aH said...

saba je lar... bla rsa rindu... x ker romantik sket?? hehe