20 February 2011

this time for pavilion, guess and j-c0

salam readers~~

tajuk nak branded je kan?? seperti biasa, hari sabtu orang lain sedang dibuai mimpi, tapi aku terpaksa menggagahkan mata untuk bukak dan pergi ke kelas untuk subject CCNP selama 6 jam.. i repeat 6 jam yer.. 8.30 until 2.30.. tapi selalunya habis before 2.30.. boleh kering otak yer.. nasib praktikal kalau lecture, mahu muntah dengan nota jew.. and seperti biasa juga after kelas terus balik bangsar, hostel aku la tuh.. tapi minggu tu si lola a.k.a lily ajak p jalan-jalan pavilion.. mahu beli gift untuk family katenye.. tak boleh blah kan?? nak shopping dekat Pavi.. tahu-tahu jelah Pavi tu barang die macam mane.. 1 barang bersamaan sebijik kereta..

sampai Pavi around 3 lebih kot.. masuk kedai ni,, keluar kedai tu, kadang-kadang promoter butik tu pun tak nak layan sebab tengok budak macam kami nak beli barang dekat situ. ala.. nak tengok je kot.. bukan nak curi.. ingat sengkek sangat kew?? * memang sengkek pun* penat kot ikut si lily ni shopping, dekat Pavi je sampai pukul 9 malam.. gila lama kan?? tapi nasib baik pulang dengan membeli barang. kalau dengan tangan kosong,, mahu jugak rase nak cekik si lily tu..
tapi tapi tapi sebelum pulang haruslah snap snap snap dulu... Pavi masih meriah dengan tema tahun baru cina..


dengan twin yang tak bertauliah.. cik bai


wan, bai and me


me,bai, lola n wan


sila cakap cantik yer..






cantik kan Pavi malam2.. tapi untuk keluar jalan sorang2 sila
jangan lakukan sebab bahaya..


malu la....

serius cantik bukit bintang ni time malam.. macam-macam gelagat orang kita boleh tengok.. pukul 9 lebih gerak pulang ke pangkal jalan.. pe kene ngena tajuk guess and j-co tu?? itu cerita keesokkannya plak, hanya aku dengan bai jew.. merewang ke time square, mid valley,lot 10, jalan TAR and Pavi lagi.. *baru aku perasan banyak tempat* hanya untuk mencari beg guess yang diidamkan oleh Bai nih,, nasib kau beli weh,, kalau tak aku ketuk kepala kau..

dah lame mengidam nak makan donut j-co,, last makan dengan mamu time dekat penang,, alang-alang di Pavi mencari beg tuh,, kami makan donut j-co,, tapi hanya mampu makan donut jew,, air die tak mampu sebab mahal sangat. hanya makan donut bersama air mineral.. lepas puas merayap-rayap, pulang dengan hati yang ceria sebab duit banyak habis.. itulah pangai cik rohayati yang tak boleh ubah dari dulu sampai sekarang.. sila jangan tiru yer..


time square!

j-c0 bersama air mineral

rase nak sedut lemak dekat pipi :(

5 comments:

bukudiarysofea said...

yes! pipi ko sangat la tembam!!!

✿ cik atie ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

sara~
diam ko!

applemasam said...

haduh. nak jugak jalan jalan kt sini malam malam. =,='

✿ cik atie ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

@applemasam
lai lai lai.. dtg kl bwk duit bnyk2 aku bwk p jalan2

✿ CikCimi said...

wahh~ having fun.