03 March 2011

DETOX.... betul ke tak benda alah ni??

salam readers~~

mood mid term break.. orang lain cuti yang happening tapi aku cuti yang membosankan.. only me and dad dekat rumah nih! bangun tidur, masak, makan, tengok Sejuta Cinta Marshandah,, (itu harus yew), online,, itu je rutin harian.. damn bored!

tapi tapi tapi... time cuti nih kan?? aku duk tengah cuba satu benda alah ni.. DETOX.. betulkan spelling and pronouns die?? orang cakap boleh buang toksik dalam badan ek?? pakai before nak tidur and bangun tidur dah boleh tengok hasil die.. tapi agak berbau la..


ambik kau..
percubaan hari pertama..gila banyak..


2nd day.. pun banyak jugak..

tapi betul ke benda alah ni ek?? macam mane die boleh jadi hitam gitu gaye.. pelik dan musykil.. korang tau tak???

7 comments:

bukudiarysofea said...

Die buang toksin dlm badan kan? ke? Tah. Macam betol tau. So ade rase ape selepas dua hari pakai? Terase lebeh aktif dan segar??

✿ cik atie ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

@bukudiarysofea
dari pe sye bce,, buang toksin dlm bdn.. ha3.. xrase pe pun.. same jew.. ha3..

✿ CikCimi said...

wow! bnyk gileeee~

✿ CikCimi said...

eh cop, ko pegang x bnda itam3 tuh? koyak kan ke. kaji ke.

tyka chou said...

kau xrse pape sbb kau kn emotionless mcm kakak. hehehe..cume muke kau ade expressi sket.
bnd ni btl..n byk lg care nk buang toksin..n lg pelik2..hehe

✿ cik atie ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

@✿ CikCimi
bnyk gile.. dh mcm period aku tgk...
aku x pegang sb geli.. nk koyk plak tuh!

✿ cik atie ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

@tyka chou
aku plak yg emotion kn?? btul ek?? ha3.. aku pelik jew weh.. mcm x logic