19 February 2011

mamu dan cik putih...

salam readers~~

busy memanjang buat blog ni tak berupdate.. tapi tak de orang bace.. no wonder la update ke tak kan?? nak cerita ni,, mamu dah ada cik putih.. siapa cik putih?? gf baru kah?? maybe kot.. cik putih adalah seekor makhluk yang berbulu lebat berwarna putih gebu.. nak tengok tak?? nak tengok tak??


ni la cik putih..

anyway ni hadiah dari aku untuk mamu for our annivesary hari tuh.. boleh baca entry ni.. pelik ke gurl bagi boyfriend die bear?? pelik ke tak aku tak kisah.. tetap nak bagi sebab nak bear ni comel.. and besaq gedabaq.. teringin sangat nak peluk-peluk bear ni sebab aku order bear ni dekat satu laman web tuh, die yang hantar sendiri dekat mamu.. so tak payah susah-susah nak bagi kan??harap mamu suka and peluk tiap-tiap malam.. :)


bear ni lagi besaq dari mamu..


10 comments:

Heidi Shafiq said...

aiseh.. ko pun wat entry pasal teddy gak? :P

✿ cik atie ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

hs~
yelah... awat weh??
ade related dgn pe2 kew

✿ CikCimi said...

da smpai siot bear!!
aku nk !!
ko bg ea ea.
:P

✿ cik atie ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

@✿ CikCimiko nak besar mane?? ckp jew.. nnti aku belikn guna duit amir

whatever kew? said...

wah jambu la mamu nie...kakkahahhkahk

bukudiarysofea said...

mak aih besa bear weh nak jugak!

✿ cik atie ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

@whatever kew?
ha2.. aku yg nak bg weh...

✿ cik atie ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

@bukudiarysofea
jdi bf aku dulu!

applemasam said...

kalau nk beli kan bear yg lg besa dr cimi senang je kot nk cri..hihihi

✿ cik atie ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

@applemasam
aku tau nk cari kt mane..
jhor kan??