04 March 2011

birthday boy

salam readers~~

entry ni patut dah lame publish.. tapi pemalas katekan.. hari tu kan bersamaan 31 jan.. * see! bapak lame kan?? * birthday si izani nizarif,, eh2 silap.. tu pelakon.. izani la. anak buah aku yang paling bongsu.. saya kan ade 11 orang anak buah! gila ramai...

actually tu birthday die yang ke setahun.. tapi sekarang still tak pandai jalan.. pemalas! so hari tu achik ade buat suprise untuk budak nih.. cis! macam die paham jew kan ape itu suprise! tapi nak buat jugak.. tapi sure nye yang paling teruja haruslah abang and kakak2 nye.. over excited!


for me cantik sangat...


ni la si toyol tuh..ha3...
demam time birthday..

HAPPY BIRTHDAY TO HIM
MOGA CEPAT BESAR
CEPAT JALAN
CEPAT TUMBUH GIGI..


8 comments:

bukudiarysofea said...

Toyol da besar da aku tgk tapi blm pandai jalan? nak kena sunat nih baru nak jalan.

lawa ceklat. die makan ta ke abg dan kakak2 die? haha.

Hppy Birthday Izani :D

aslann said...

wahh sedapnya kek tu...emm. Hppay Birthday Izani. (^^,)

✿ CikCimi said...

hepi belated birthday. :)

tyka chou said...

sedap nye cekelat!

✿ cik atie ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

@bukudiarysofea
blum pndai jalan lagi la toyol itu.. ha3..

✿ cik atie ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

@aslann
sedap2.. mcm cdbury rase.. :)

✿ cik atie ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

@✿ CikCimi
tq mak cik cimi

✿ cik atie ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

@tyka chou
sila la rse :)