08 April 2011

malacca..! here i come (Part 1)

salam readers~

ouch! cerita lapuk baru sekarang nak hupdate kan?? maaplah yer kawan2, busy sangat dengan Open Day Unikl + tenet yang maha lembap lagi lembap dari siput babi tau! nak upload gambar bapak punya lama kene tunggu.. mana tak bikin panazzz kan??

orite,, sudah sedia maklum dari blog ini dan blog ini.. so tak perlu la kot aku bercerita panjang berjela2.. biarlah korang tengok gambar aksi panas dari kami tu je.. bajet hot kau!.. pergi melaka tu pun last minit punye planning..jumaat nak pergi tapi mesej si jan hari khamis.. mane tak kelam kabut dunia. dia pun kejap nak pergi kejap tak nak pergi.. tak salahkan dia pun.. last minit planning la katekan.. tapi even die tak nak pergi pun aku tetap nak pergi,, nak bawak diri jauh dari k.l.. cis! ayat nak drama.. petang khamis tu ajak my twin pergi BTS( bandar tasik selatan), beli tiket.. gila batak aku ni, tapi serius macam airport dia punya stesyen bus. ade balai ketibaan, balai pelepasan.. tapi tak banyak lagi destinasi yang ade.. yg aku sure just ade melaka and johor jew. and dekat tiket tu kan siap ade name pembeli lagi.. memang jakun gila la time tuh.

tapi petang tu just beli tiket untuk aku jew.. keesokannya,si jan tu masih lagi dilema nak pergi or tak.. haish budak nih! tapi at the end, di terpaksa berkorban jugak untuk spend time dengan kawan2 die nih! thanks yer cik jannah.. kalau ko tak de mesti aku terkontang-kanting dengan BTS tu sorang2..ok.. saya dah melalut terlalu banyak dari topik asal.
kami sampai melaka around 8 malam.. jom la layan pic eh...

sara dan cimi bawa kami pergi makan di
Apple Burger


memperkenalkan
ini Cik Jannah

yang short pipi tembam nih
Cik Syahmi aka Cimi

ini haruslah Cik Rohayati

si mulut murai Sarah Aimi

then kami gerak ke Jonker Walk..


cantik tapi tak beli pun..
yang love jugak nak pegang

saya pun tak tahu kenapa buat muka macam nih!

gedikne kalian kan??
pang baru tau!



fav pic nih!

motif??








i love them !

lepas mencuci mata di Jonker Walk, gerak ke Dataran Pahlawan for night movie! pening punya pening, last2 tengok movie World Invasion.. tak tipu best cite nih! sepanjang movie aku tutup mulut takut nanti ade extra sound effect plak.. movie habis 3 a.m then gerak ke Mcd.. dah lama tak overnite so malam ni kami akan overnite sampai lebam bijik mata. malam tu ambik angin dekat pantai marina dan pagi buta balik ke hostel sara dan cimi.. kami diseludup ok!

Continue to Part 2 & 3.... for more info boleh pergi godek blog cimi dan jan eh!

2 comments:

✿ CikCimi said...

short pipi tembam??
=.=""

bukudiarysofea said...

At last overnite memang lah tapi semua ngantuk bagai tidur lam kereta. HAHA. Rndu korang! Bulan 5 orait aku tak sabar nak habis final.
muahx.